Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
hele, nesměj se mi jako to neni žádná výhra si mozek zaplácat takovejma nesmyslama...
já to myslela jako druhou možnost, ne že bych předpokládala že je holka
3. června 2010 v 21:47
Firefox
tjvykon teda ja mel 2x az 3x behem primy a sekundy i 1*
dyz predpokladas, zjholka, tak napis, "... zs k ni osklivy", n? n "k nemu". a vykazim z predpokladu zjtkluk
3. června 2010 v 21:47
iAnonymniA 1.1
tak ok..
3. června 2010 v 21:45
oslík
ne, nezabiju..s Orionem se fakt nebojim, to je snad nejhodnější kůň jakýho znám...a je strašně ochotnej, hodně věcí ho baví a docela i rychlej na to jak je tlustej
3. června 2010 v 21:42
iAnonymniA 1.1
hm..hlavně se tam nezabij..
3. června 2010 v 21:40
oslík
jo, ale ještě něco lepšího..na závody budu muset jet s Oráčkem ale to nevadí. Protože Pamouška mi sebral jeden kluk. Je fakt divnej ale zase na něj bude hodnej, já jsem se šíleně bála že na něj pujde taková děsně tlustá holka kterou on nesnáší.
3. června 2010 v 21:39
iAnonymniA 1.1
na koně?
3. června 2010 v 21:38
oslík
a já se zas těšim na sobotu
3. června 2010 v 21:36
iAnonymniA 1.1
zajímavý já se mám celkem hezky..
3. června 2010 v 21:34
oslík
no..dobře i blbě. Nemůžu se rozhodnout. To je takovýto, když se mi stalo něco co se mi nelíbilo, ale stejně mám dobrou náladu, přestože kdyby se mě někdo zeptal, co se mi teda líbilo, tak bych vůbec nevěděla co říct.