1. února 2017 v 23:51
potskei, ae ia 'o nuvotim prikaset tvermi. ia svratim s sakota a on tam stoii, upe steine iako prettim
tnvm teta. "saveteni sistem" - tpik ntsekal. nvilutsuii, sstu ietnotlive takove pripati viskitli.
souviselo... v minulosti. tase opravtu s skolou iako s aketskem? a upe tipitski ukol tteta nni. tpute naki proiekt! protokol s laporek!
no, ono tpilo takove...
proste, tpil test s prokramovani v iave, iakose ne ien opetsne prokramovani, ae apis umel ti vitsuri to'o iasika. trepa vitsevlaknove prokraomvani, kravotska okna pro usivatele - tsem mots numel, sitova komunikatse - tsem vuupets numel. iakose ani tsarku pik nnapsal. na na tm testu mas 3 'otki na tnapsat naki prokram, satani. ta satani s minulik let, pila vetsinou na tito vetsi, kere pik numel. nae mi sme tstali strasne le'outske satani. ienom tsteni nake tapulkus souporu a spitek vlasne mots nsouvisel s iavou: proste mas tapulku iako v ekstselu, musou pit v punkak tsila nepo vsortse s saklatnimi operatsemi a otkasi na iine punki (teti treba =$A2+$B7). na nasim ukolem pilo vi'otnotit ti punki s vsortsi a osetrit kipi. iakose tos stam telilo nulou, tak tam melo pit netso napsano, pri otkasek mimo tapulku netso a 'lavne sme meli rosesnat, esi ptam v tek otkasek pila naka satsikleni. no, proste 1tuke, tak sem stesil a ttsl mi tslo. a us sem tmel as na nake tropnosti. a on satsal opkaset s tim, skomu naka tropnost kipi, tak mu ete prita par minut, tak mi taki prital. akorat sem tproste opravit nsti', takova plpost tpila, ae nak mi tnslo a on us pak teta se nvati, si t'olt sopakuiu priste. tak s t'o sem pil takovi v keli, pats priste pik urtsite takove satani ntstal. nae tssta telat, us sem sot'lasil s tsompu, oplekl puntu. a tel oteiit, ae v tom, nvm tssmi stalo, nak sem srek', stpretse nni mosne, ssem tvlasne tsele mel, tak sem sete snovu pri'lasill (v punte) a rikle tete ttelal, satimtso on ete kontroloval ostatni. na tis skontsil, tak sem 'o ete somroval
iakose