protože to tam bylo ještě trochu nahnutý. Fakt nevim co chtěj dělat až jim ty ovce utečou a budou běhat po sídlišti..
nevim proč si je trochu nehlídaj
uvidim zas ovečky. Já tam byla dneska za nima a už tam mám 2 oblíbence
úplně nej je teda takovej malej beránek kterej furt vrtí ocáskem jako pes
tak přítulnou ovci jsem ještě neviděla
pak takovejten beránek co jsem ho viděla včera, akorát mě furt kouše do ruky a vůbec nechápu co ho na tom baví, třeba BrRn ty ovce vůbec nekousaj ale mě pořád
a pak tam byla taková malá ovečka která mě kousala úplně nejvíc a byla taková divná
sice hezká, ale taková moc dylinka. A koťátka jsou úplně nejlepší ale ještě lepší je takovej tlustej velkej kocour
kocourci jsou nejlepší. Takovýty velký roztomilý. Vlastně dneska byl skvělej den. Jdu spát dobrou 
(potihcpde)

to už vážně musela mít infarkt ne? Když to tak vezmu, tak jsou vlastně učitelé hrozný chudáci, jsou sami proti celý třídě nezvládnutelnejch blbečků a jakmile už fakt nevěděj co dělat dál, tak jim nezbejvá nic jinýho než na nás řvát.

tvypadalo, dyby fak mela kazdou qili prasknout
ae ts tim namesti miru jako namesti a stanice nam rikala uz soldanova, presne tohle sme resili, taze sem tnapsal spravne... ae ani tehdy mi tnprislo nzavadne... zase jpravda zdyz mam "namesti" na 2. miste, tak jiste bude male a na poradi slov bpak zalezet nmelo, tedy dyby bylo Mirove namesti, tak jpokopitelne, zpri zamene slov bvelikost pismen mela zustat, tedy namesti Miru
máš divnej mozek...nezabijem ho? 
jenže když mi něco nakecá tak já mu musim věřit
myslela jsem že když mu tam chodí pošta tak to neni bezdomovec 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 775 |
| tento týden | 270 |
| dnes | 100 |