já ho taky "sleduju" když nemám nic důležitýho na práci (i když ho sleduju tim způsobem že se na něj dívám ale přemejšlim o něčem úplně jinym
). Mně přijde dobrý že je mladej protože na něj nemusíme bejt šíleně slušný.
jenom když se naštve..a to si vůbec nemyslim...on je mladej takže myslim že ho nikdo moc nepovažuje za profesora...
si predstav ucit tridu, kterou to absuolutne vubec nzajima...ty tam neco rikas a sikni te ignorujou...musi byt zvlastni takhle ucit...(nci ho nijak zastupovat, jproblem ucitele zsi nzajisti pozornmost konvencnimi prostredky...)
on je jinak celkem v pohodě, když má dobrou náladu..jenže jakmile jí má blbou tak se vůbec neumí ovládat.
na suchdole jsem skákala jen jednou
škoda, protože je to tam v tom skákání dost lepší než na janovce (na janovce jsou ty koně po*raný, prostě viděj kládu a říkaj si sakra, přes tohle musim skočit, ty pak čekáš že neskočí vůbec a ona skočí úplně megaskok a málem tě přitom sundá
)
ale ona za to nemohla, ona se smála jen trochu
jenže to nejde se nesmát, on byl hrozně vtipnej, jak na nás řval a potom se tvařil prostě jako machr já jsem dobrej, já umim dokonce i křičet
vtip je v tom že jakmile začne křičet a mluvit na nás sprostě tak už nikdy, nikdy si u nás nezíská autoritu.
Musíš mi o tom zítra prozradit víc 
(tabule je tady do p*dele tak se na ní ku*va koukejte
..nesmějte se, to neni vtipný...VYPADNI!
) no já se na to hrozně těšim ale doufám že budu mít Pamírka protože ho to hrozně baví, protože je to prostě Pamírek a taky proto že kdybych neměla jeho tak bych měla asi Numíra a toho nechci za prvý protože mě nemá rád a já jeho taky moc ne a za druhý protože ho bolí ta noha tak ať má aspoň někoho lehčího.
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 892 717 |
| tento týden | 422 |
| dnes | 422 |