27. března 2010 v 20:29
no asi někdy v červnu nebo o prázdninách k nám přišel nějakej divnej děda na koně a říkal že jezdí 20 let a že měl 34 vyjížděk na karlštejně a 20 támhle a 40 támhle a takhle mlel děsně dlouhou dobu, pak řekl že když tu byl před 20 lety tak mu tady udělali dobrý kafe a jestli už se to dneska nedělá. No a dneska zase přišel

já nejdřív nevěděla že je to on..no on si zaplatil vyjížďku

tak mu dali holky Oriona a jeli s nim Eliška a Rajka, to jsou 2 naprosto šílený puberťačky, furt se smějou, neni věta kdy by neřekli žádný sprostý slovo a jsou děsně úchylný a furt jen choděj na ňáký pařby a prostě..no takový jsou

. Tak jsem si docela říkala chudák protože bejt s nima když jsou spolu je někdy fakt hrozný. Pak přijeli a Eliška říkala že jí ten chlap něco furt říkal a ona ho neposlouchala

. No a pak jsme šli zas pracovat a když jsem pak přišla do obytnejch tak tam byl a mlel tam nějaký blbosti a Eliška s Rajkou se tam furt jen smáli a prostě kdyby to byl psychicky zdravej člověk, tak by asi dávno odešel a pěkně by se naštval protože to vážně bylo hrozně neslušný ale jemu to bylo fuk a mlel ňáký blbosti furt. Tak jsem si tam sedla a chvíli jsem poslouchala co říká. Nejdřív říkal že prodával lístky do cirkusu a že tenhle rok byl 6x v cirkusu a celej život 207x

a pak říkal takový: no jedna desetiletá holka mě vzala na vyjížďku bez sedla a na dvě hodiny. Pak jsem byl celej od krve a musel jsem jít k lékaři. A Eliška s Rajkou se tak na sebe divně podívali a mně to bylo takový divný a on zas: Já jsem měl úplně zakrvácený kalhoty a i slipy jsem měl od krve! A Teď se tam žejo začli smát já jsem teda nevěděla jestli se mám smát nebo blejt ale úplně nejlepší bylo když Eliška před nim úplně v pohodě dodala: takže i koule. A to bylo tak děsně vtipný že to bylo úplně nejlepší

a jemu to vůbec nevadilo.