17. března 2010 v 14:37
já vám musim napsat naše dobrodružství s laušmanem

my jsme šli 5. hodinu psát kompozici já, brrn a terka. Laušman nám dal kompozice a řek nám ať jdem do 401 a nechal nás tam o samotě. No tak jsme to žejo počítali a potom jak byl ten příklad s tou železnicí, jak se tam mělo vypočítat kolik celkově vystoupal, tak já jsem tam žejo začla dělat ten sinus ale vyšlo mi to míň než 1 tak jsem si říkala tyjo to je ňáký divný, že mi to vychází tak blbě. Tak jsem se zeptala brrn a ona mi řekla, že je to proto, že je to v km, já předtim myslela že jsou to m. Tak fajn, dopsali jsme to, ke konci ještě nám nešla udělat ta jednička a brrn nám furt děsně chtěla radit ale my jsme s terkou vůbec nechtěli tak jsme se snažili jí umlčet

no a pak šla brrn domů a my jsme to šli donýst laušmanovi do jídelny. Tak jsme mu to dali a on se nás ptal, jestli jsme si něco neradili. No tak jsme se samozřejmě začli trochu smát a tak a nakonec jsme mu ňák řekli že moc ne. On odešel a my jsme si říkali: sakra co teď? Já mám z toho takovej blbej pocit. Já taky. To jsme tomu dali. Co budem dělat? Nakonec jsme šli znova za nim a řekli jsme mu to a bylo to takový děsně trapný, ale on se na nás nezlobil a už aspoň nám to nestraší v hlavě. Ale sranda to docela byla