24. února 2010 v 20:44
no takže. Jak pojedem na janovku tak to začíná v neděli 7. JENŽE když se chcem omluvit na celej tejden tak musíme obíhat podpisy. Já obíhání nesnášim. A tak jsem vymyslela takovej fígl.

jednou za rok (aspoň to říkala) tě může rodič omluvit na 4 dny. Em a BrRn už to použily, ale já ne, takže já se omluvim na 4 dny. To by bylo v poho, jenže je to komplikovaný s tim že holky teda buď musej se uvolnit jen ze 3 dnů anebo obíhat. A BrRn řekla, že když už budou obíhat, tak pojedou už v pondělí,aby tam byli co nejdýl a aby mohly už v pondělí odpoledne na vyjížďku. Já bych taky jela v pondělí, ale až odpoledne, protože nechci obíhat a tak bychom jeli po sobě asi 3 hodiny a to je hloupý a navíc nesnášim když musim jet sama autobusem. Takže to nechci a chci jet s holkama. Takže já se uvolnim ze 4 dnů a ukecala jsem BrRn, abychom tam jeli až v 11.45 že bych byla ve škole aspoň 3 hodiny a ten zbytek bych šla k doktorovi

ale teď nevim, je to dost průhledný tak jestli mám jí říct pravdu anebo jí říct že jdu doktorovi. Asi jí řeknu pravdu.