na blogu tvý sestry přibyly další "články"

asi blázen, no. Ne vlastně, to neni jeho holka, ale jeho přítelkyně nebo jeho slečna
holka v žádnym případě...

já jsem mu teď psala, jestli pojede na janovku a on napsal že asi pár dní před náma se svou slečnou
ale že možná se přijde podívat i až tam budem my. Tak jsem mu něco napsala blablabla a on: no jasně musim se na vás všechny přece podívat
já spíš myslim že je úplně po*ranej a že si musí vzít holku na pomoc
. Ale jestli tam bude i ta holka, tak to bude fakt bomba
to se těšim 
wow...
aha..a kolik mu teda je? 
ale prej jí na valentýna napsal že jí miluje
je to vtipný. Jo, je mu asi tak stejně.
a tomu je stejně jako jí?
pak jsem se zavřela do pokoje a snažila jsem se nevnímat ten děsnej křik, a neodvážila jsem se vyjít dokud neodešli
jen je mi líto že tam nebyl ten mášinej "kluk". 
to bych chtěl taky zažít..asi budu muset donutit mámu aby měla další dítě

jedna holčička s kterou se už trochu znám, protože chodí na sbor teda samozřejmě do těch přípravek ale párkrát mě viděla tak tam celou dobu křičela: my už se známe my se známe!

ne máša měla oslavu narozek s kamarádkama. Přišla jsem ze školy a už chápu jak si připadaj zvířata v zoo. Oni na mě čuměli a šeptali si: tyjo to je ten osel? Počkej to je vážně ona?? Fakt? Já jsem si jí představoval jinak?! (samozřejmě neříkali osel) a podobně
furt se na mě tak divně dívali, málem zapomněli zavřít hubu. A pak zamnou furt chodili a ty odvážnější se mě na něco furt ptali a ty neodvážnější na mě jen koukali jak na zjevení. Pak jsem odešla a když jsem přišla tak znova. A když na mě zrovna nečuměli, tak běhali po bytě a šíleně ječeli. Chudák máma to musela přežít celý odpoledne.
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 274 |
| tento týden | 769 |
| dnes | 30 |