.....a to dál ještě víc

tak sry, ete tu nsem 
krom tho sem byl ete nastydli a vsude byli komari a jak sem dtho nmoh dykat, pac sem mel v nose haldy zaskle krve, tak... n, proste tbylo velmi nprijemne
tedy, pokud jtek vyjimek vic nez "de*ilu", jtreba mluvit takto hromadne?
i když je úplně vypatlanej. On má box vedle Pamíra s Nerem a jednou jsem takhle čistila Pamírovi kopyto takže jsem byla skrčená a najednou vidim ve vzduchu nad sebou něco černýho a strašná rána tak jsem se podívala a vidim jak se tam Nero s Grinem perou a samozřejmě za to mohl Grin, on se rád s nima takhle pere tak jsem se na něj na*rala protože to bylo fakt nebezpečný jednak si tam můžou ublížit když si tam v klídku stoupnou na zadní ale taky kdyby se Nero netrefil a spadl by na mě tak je po mě, tak jsem Grinovi jednu flákla, on se trochu stáhl, pak zase zamnou přišel a mně to bylo hrozně líto tak jsem ho začla hladit
a on na mě jenom koukal jak na blázna: já zlobim a ty mě za to ještě chválíš?
to jsem asi moc nepřispěla k jeho výchově ale stane se

a jak víš že to Grin nepředstířá..třeba je v tom dobrěj 
. Teda hlavně Grin. Jednou jsem přemejšlela o tom že Grin se s Pamírem často chovaj stejně de*ilně, ale Grineček prostě proto že je de*il a Pamír protože si jen hraje na hloupýho a myslí že mu to projde
teda ono mu to většinou vážně projde
ale hloupej neni. A i jinak ono by to nešlo že by udělali válku protože mladý maj nevýhodu že to neni jejich místo, ten výběh patří našim koním protože tam byli dřív a ty mladý se jim nemůžou postavit protože jsou jakoby na návštěvě.
ale zajímavý bude když se ty malí spojej a vzepřou...to pak bude jako válka gangů 
ale zajímavě se jim do toho plete Gremlin kterej má taky dobrý postavení ale když to tak vezmu on tam vlastně žádný moc kamarády nemá, prostě jen otravuje a otravuje ostatní který z něj maj potom docela respekt. Pak je Neroušek a nejhorší postavení má Pamírek (kromě těch novejch malejch) ale já ho docela chápu, že mu to ani moc nevadí, má kamaráda Nerouška a to mu stačí a když ho někdo s*re tak to neřeší a zkope ho 

no to jo..Numír je poslední dobou fakt strašnej hajzl..teda on byl asi i předtim jen jsem se furt snažila nakecat si že ne a vzhledem k tomu že předtim mi ještě nic nedělal tak mi to docela šlo
. Normálně on je žejo vůdce stáda ale ne že on by tam ty malý otravoval, ale poštve na ně Oriona pro kterýho je to extra výhodný, protože jenom poslouchá Numírovy příkazy a žere a stejně má docela dobrý postavení ve stádě
má to prostě vymakaný
...hm..
. Koně co dělaj? Dneska je čtvrtek žejo? Tak to by zrovna asi mohli jezdit a pokud ne, tak jsou buď ve výběhu a hrajou si (=Numír navádí Oriona aby kopal ty maličký chudinky
) anebo jsou v boxech a žerou.
ok..tak třeba..co dělaj koně? 
co navrhuješ?
nebo nevim jak to říct| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 362 |
| tento týden | 857 |
| dnes | 118 |