Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
DIABLO! Kdybys byla koně z našich knížek, byla bys Diablo. Jsi ohnivá a máš vlastní hlavu která tě nejednou přivedla do problémů a konfliktů. Protože máš ale dobré srdce, pokaždé je ti líto, když se s někým pohádáš, a honem honem se zase usmiřuješ. Jsi nezbedná a někdy ny neškodilo řídit se heslem: Dvakrát měř a jednou řež!
wow..to jsem nečekala . No nic už fakt jdu.
4. února 2010 v 16:53
iAnonymniA 0.9
čau...a kdyžtak dobrou
4. února 2010 v 16:52
oslík
nezapomeň si udělat test jaký bys byla kus oblečení na koně . Já musim na sbor, tak čau. A možná ještě dneska přijdu. A možná taky ne.
4. února 2010 v 16:51
iAnonymniA 0.9
no...bára je tak na stejno
4. února 2010 v 16:49
oslík
lepší je bára tomanová ale ta s tim už tak moc nesouvisí...
4. února 2010 v 16:48
iAnonymniA 0.9
zájadný hřebec
4. února 2010 v 16:46
oslík
ne, nejlepší je ZCELA BEZ ZÁVAZKŮ to nejlepší pro tebe. A poutavý příběh záhadný hřebec
4. února 2010 v 16:45
iAnonymniA 0.9
Sbírka NATURAL KILLERS – PREDÁTOŘI ZBLÍZKA Vás prostřednictvím svých filmů na DVD zavede přímo doprostřed nelítostného boje zvířat o přežití... ...to strašně souvisí s koňma
4. února 2010 v 16:44
oslík
to je přeci suprovní budík hele to je totiž taková sra*ka všude dávaj letáky a píšou tam že když najdeš 4 podkovy štěstí na tom letáku tak máš 8 suprovních dárků! Vtip je v tom že vždycky jsou tam 4 a pak tam je že tam píšou jako nějaký holčičky co tam jsou a jedna napsala: pony klub mi změnil život..k lepšímu.