Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
7. ledna 2010 v 16:03
oslík
to je fakt vrchol. já jdu pryč.
7. ledna 2010 v 15:45
oslík
do*rdele po*ranej pepa fakt bych ho zabila!!! My uděláme nádherný fotky jeho foťákem kterym on ani neumí fotit, pak je od něj vyžebráme, zjistíme že to ani neni půlka všech co jsme vyfotili a on nám tvrdí, že zbytek těch fotek (kde jsou pochopitelně ty nejhezčí!) zmizel a pak dá pár těch NAŠICH fotek na facebook jako ňákej SVŮJ výtvor (chodí na fotící školu)a když mu píšeme aby nám je dal tak dělá hluchýho!!! Hmm, zajímavý, jakmile je zadanej tak mu prostě ublíží těch pár kroků před naší školu s fotkama, že jo?! Fakt ho asi praštim.
7. ledna 2010 v 15:16
oslík
jste tak trochu blázni
7. ledna 2010 v 07:22
Φιρεφοξ
tak ja du, budu sucit ete v metru

7. ledna 2010 v 05:46
Φιρεφοξ
ave

6. ledna 2010 v 23:56
Φιρεφοξ
dobrou

6. ledna 2010 v 22:56
Φιρεφοξ
ι, δοβρου οβα

6. ledna 2010 v 22:47
Φιρεφοξ
νευμιμ ζεμακ...

6. ledna 2010 v 22:05
potihcpd
ia: brouc
ja du taky, brouc

6. ledna 2010 v 21:59
Φιρεφοξ
ja sem ssprkoval. ja snci zvykat na 3, tfak sry osle
teda dik anonyme

6. ledna 2010 v 21:51
iAnonymniA 0.8
ne, já poslouchám hymnu USA na dobrou noc...takže doboru

a sny o USA...
6. ledna 2010 v 21:42
potihcpd
ssikni sprtate?
6. ledna 2010 v 21:03
potihcpd
brouc os

6. ledna 2010 v 21:00
iAnonymniA 0.8
sak*a..zrovna sem přišel..tak dobrou oslíku

6. ledna 2010 v 20:59
oslík
já jdu, dobrou

6. ledna 2010 v 20:25
oslík
já jsem si to taky myslela. V druhym pololetí primy jsem měla dvě trojky (poprvý) a říkala jsem si jak jsem blbá, zrovna tak v prvnim pololetí sekundy, ale na konci sekundy jsem jich měla sedum a zvykla jsem si. Na konci tercie jsem si říkala, jak je 4 příšerná a teď už jsem s ní docela smířená..jde jen o to si zvyknout..rodiče si taky zvyknou...
6. ledna 2010 v 20:23
Φιρεφοξ
j, 3 jblbe z kazdeo predmetu...

3 na vyzo jspam...
a osliku, raci byk svybral nmit na nic cas a ucit s...

ae uznavam, zbme tpo pul roce omrzelo, tzas az tak vykonny nsem
6. ledna 2010 v 20:22
oslík
ale že pro takovou známku musíš něco udělat, takže neni tak snadný jí získat...a navíc 3 je ve většině předmětů dobrá známka..
6. ledna 2010 v 20:19
potihcpd
3 jblba znamka...treba zzemaku ji ma prave uplne kazdej...tnznamena zjt dobra znamka...
6. ledna 2010 v 20:07
oslík
no tak ze zemáku docela jo..a jiný známky máš úžasný takže víš že nejseš úplně blbej..to bych taky chtěla. Ale já si říkám že buď se nebudu učit, budu mít blbý známky ale dobrou náladu anebo se budu děsně učit a budu mít blbou náladu a na nic čas a dobrý známky, protože když se učim trochu tak mám taky blbý známky. Takže se radši moc neučim.