Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
16. prosince 2009 v 22:15
oslík
ale mně přijde že já jsem to svědomí

nebo nevim jak to mám říct, prostě mi nepřijde že to jsou 2 věci
16. prosince 2009 v 22:14
oslík
no tak jako...už to že se kolem koně někdo pohybuje to na něj má strašnej vliv...když mu ten někdo ubližuje tak se naučí bát se, když mu furt dává ňáký jídlo tak chce furt jen žrát a na ničem jinym mu nezáleží, když je zvyklej že ho furt někdo mazlí tak pak kope do dvířek boxu aby za nim někdo přišel....no tak jasně, koupim, to by nebyl takovej problém...dejme tomu Ibišek za 25 000 a aby nebyl sám tak bych si vzala Numíra kterýho bych měla zadarmo....ale každej měsíc budu platit za krmení, podestýlku a kováře,takže to dá na jednoho koně nejméně 6 000 měsíčně.
16. prosince 2009 v 22:14
Firefox
jj, duk potihcpda thezky objasnil. mas svedomi, lzetpoznat tim, zti tvycita. mozes jtve vedomi, tve vedomi ti nidy nic vycitat nbude, pac ces ty. ty vycitky npokazi od tebe, ae od svedomi.
16. prosince 2009 v 22:12
iAnonymniA 0.6
16. prosince 2009 v 22:11
oslík
no to právě dost pochybuju...nemůžu mít vlastní stáj s jednim koněm, to by byl strašnej chudák. Mohla bych si ho ustájit někde ve veřejný stáji, ale to nepřipadá v úvahu protože bych nesnesla že by na něj sahali jiný lidi a třeba ho vodili do výběhu jiný lidi a někdy by ho krmili a kydali jiný lidi. Mohli by ho něco blbýho naučit nebo by ho nevykydali dobře a tak podobně. A vzhledem k tomu že když máš 2 koně tak už to fakt něco stojí...sice bych nemusela platit veterináře díky BrRn a Amorovi

ale i tak.
16. prosince 2009 v 22:09
potihcpd
(tak tze mas svedomi zjistis bezpecne v dobe, kdy jde mozek a svedomi proti sobe...treba vykonas neco objektivne spatneho a ty ssnazis vsugerovat ztjdobre a vymlouvas sa omlouvas sebe...mozek ti uveri, ae svedomi vi, zjtspatne a proto ti da prostor k dalsimu premysleni a mozna i k litosti nad tim cos udelala dyz te svedomi dokaze presvedcit)
16. prosince 2009 v 22:08
iAnonymniA 0.6
ale dyť to bude super..můžeš si koupit vlastního koně...
16. prosince 2009 v 22:07
oslík
já se teda netěšim až budu velká

no a co, nic jinýho mi nezbyde, asi.
16. prosince 2009 v 22:06
iAnonymniA 0.6
hm...

16. prosince 2009 v 22:06
oslík
takže to znamená že nemusim vůbec vědět že je to svědomí a můžu si myslet že jsem to já? No tak v tom případě jsem taky měla pravdu.
jo, dobrou

16. prosince 2009 v 22:05
oslík
ale nene, já.
no tak třeba aby si ten kněz myslel že už nikoho zabíjet nebude a mohl zabíjet další...no i když to je trochu blbost

tak třeba protože by neměl co dělat...
16. prosince 2009 v 22:04
iAnonymniA 0.6
doboru potihcpde

iAnonymniA 0.6
taky bych řekl že bude pěkná

já už se nemůžu dočkat.....myslím že prášky každej den nebudou zrovna super....
potihcpd
tak svedomi jsoucasti tebe...nmusis vnimat zho mas, ae tohle rozhoduje prave ono...jakoze srdce pumpuje krev, plice dykaji, tak svedomi vyhodnocuje skutky...
brouc

16. prosince 2009 v 22:03
Firefox
n, osliku, ten vnitrni hlas, kery ti vycita tu vec, kerous nmela delat jsvedomi, ne ty
k cemu bmu bylo dyby tam sel jemn tak?

16. prosince 2009 v 22:02
oslík
hm, to mě teda čeká pěkná budoucnost

no tak si koupim ňáký prášky na spaní, to je taky řešení...
16. prosince 2009 v 22:01
iAnonymniA 0.6
no tak za 20 let asi budeš muset....

16. prosince 2009 v 22:00
oslík
myslíš jako že bych někdy vůbec spala kdybych v pokoji někoho měla?
16. prosince 2009 v 21:59
iAnonymniA 0.6

takže ty v pokoji nikoho nemáš....

možná..asi..dobře..budu ti věřit...
16. prosince 2009 v 21:58
oslík
jo jsem. A navíc chrápání je slyšet jinak než želví dejchání