2. července 2015 v 12:20
ave
sekno asi vypovedet nelze, n. par vtipnosti. ntak byli sme 4 na zacatku. rikali sme szden stanet stan, n stany. sme ssmali, zbudeme mit tridni stan
prvni den sem scvak ja s dajrajtem, pac: ja mel zavolat gghhddoo, cma koupit pred prijezdem. dajrajt, cbyl vzadu, vyndaval mobil pro terku, kera ho tela. (ja smozrejme mel telefonovat, ae dajrajt mel kormidlovat zj) n, byl tupe klidny rovny usek, po stranak kameny. najeli sme na kraj a cvakli s. ja sem mobil drzel nad vodou, ae vodotesny pytlik s ostatimi mobily a penezkami byl v tu qili otevreny zj
terce pak nak mobil prestal fungovat, ostatni bylo ok. vtipne bylo, zqili pred tim, sme u prenaseni jezi sekny predbehli jako kingove a tedka kolem nas propluli zase sikni vidouce, jak tam vylevame vodu z lode - tbylo dcl trapne, n
taky sme vezli stan, kery byl pak mokry zj.
dalsi den sem jel s notickama, dajrajt s terkou a transle s gghhddoo. byl tnjdelsi usek. my sme dycky projizdeli keri. nakonec sme sjednomu teli vyhnout, naklonili sme sdleva a prevrhli s... n, de tasi na muj vrub, zj, byl sem vzadu. ostatni byli daleko pred nami a nic nvedeli, tak spak mysleli, zsflakame a byli dcl nastvani, pac museli cekat a byla jim zima. o5 sme meli stan my.
jeli sme rozmberkem, tbylo super
ae esi bykom sprevrhli, tak btbylo asi nprijemne, pac tbylo dcl hluboke, n...
3. den (uz nas bylo 8) - sem jel s terkou, dajrajt s gghhddoo, himbajs s jitkou a transle s notickami. v ocekavani, zscvakne zase moje lod (Cramerovo plavidlo
) svzal stan himbajs. na cvak son s jitkou za nakymi perejemi
posledni den suz vedelo, zsprevrhne dycky lod s stanem. vzal sho transle. on jen s jitkou, ja s gghhddoo, himbajs s terkou a dajrajt s notickami. bylo tasi 10 km, tak sme jeli skoro celou dobu v soulodi. himajsovi stnlibilo, tak sme ho tam drzeli nasilim. tel snam pak pomstit, tak nas pocakal a byla z tho takova valka. malem smi povedlo prevrhnout translovu lod (s stanem) ae dcilil sem pouze vyhozeni jitky,