1. května 2015 v 01:02
ave
taze: vcera sem ztratil penezenku. v autobuse z klanovic dqetnice. tam sem ji ete mel, doma sem zjistil, zji nmam. bylo tv 18:40. sel sem na zastavku asi za 2 v 3 hodiny, dyz jel autobus 391. nvm esi tbyl ten samy, n. pres den jezdi dva, vecer uz jen 1. ridic sice tvrdil, zon me nodbavoval, ae me prislo, zbtmohl byt on, n. kazdopadne, pustil me dovnitr, ja tprohledaval, ae nnasel. jal sem sptat ridice, de maj garaze, a esi tbyl on v tek 18:40 atd. ae on byl byl trosku rozcileny, zho zdrzuju. ja mu sice rikal, zklidne muze jet dal et zastavku v 2, zja bydlim tady, ae on, ztzteda n, dyz nmam jizdenku! a zdyz bude na dalsi zastavce revizor, tak kuli me zaplati 4 tisice za zpozdeni.
na dispecinku mi rekli, zv1/4ek rano cvazej ztracene veci na karolinu svetlou, taze stam mam zajit. byl sem tam, penezenka tam nbyla. dstal sem od dispecinku cislo na dpravce (arriva), kery jezdi tou 391kou, pan skouk', po qili volal z5, zn. ete nekam na sokolovskou sem volal, de sshromazduji penezenky s dklady a tam taky n. tam a na karoliny svetle sem smel ete jit poptat v pondeli, zda nahodou...
ete sem mel v planu projet trasu busu zitra na kole a porozhlidnou sv okoli zastavek (treba vcetne popelnic) esi nede neco nuvidim. a v pondeli na vratnici ag, pac sem tam mel dost odkazu na ag.
v penezence sem nastesti nmel ani ridicak ani uk-isica (o te knizecce povoleni k pobytu nmluve) , ae zato karticku pojistence, open card, platebni kartu, ag-isica a studenckou prukazku z primy!
n, krom tho asi nakyl 300 kc, naplasti atd...
pres den sem teda volal dbanky, at mi zablokuji kartu. ete sme ptala pani, zona blokuje trvale, ae zmi muze dat cislo, na kerem smuze dhodnout neco jineo. sem srikal, zce uz stejne nnajde, at tzablokuje trvale.
proste, v vlaku vidim na mobilu na fb, zsme pridala jakasi slecna/pani, s niz nmam zadneo pritele. jako dcl hezka, rikam s, ae tak mam nake pridavaci zasady, zj
tak sem ji odmit. na pak me napadlo, esi tnni nedo, cbvedel neco o penezence! uz vce