Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
15. listopadu 2009 v 21:12
emýlije
15. listopadu 2009 v 21:12
emýlije
anonym: dělej nekecej blbosti a řikej! :P
15. listopadu 2009 v 21:11
emýlije
...tak tim myslí že něco proti já znám tyhle fígle

15. listopadu 2009 v 21:11
iAnonymniA 0.4

myslím že by se tvé mámě nelíbilo kdyby sis za to chtěla koupit třeba neziskovou organizaci..akcie

..drogy

...
15. listopadu 2009 v 21:09
oslík
když někdo napíše nic proti...

emýlije
co proti???!!!
emýlije
???
15. listopadu 2009 v 21:08
oslík
no dobře ale ona mi to prostě musí dát protože jsme se tak dohodli (jasně že nemusí ale prostě musí...) a já to můžu použít na co chci...o tom to kapesný je podle mě. No to jo

můžeš jí to navrhnout.
15. listopadu 2009 v 21:07
iAnonymniA 0.4
15. listopadu 2009 v 21:05
oslík
15. listopadu 2009 v 21:03
iAnonymniA 0.4
15. listopadu 2009 v 21:00
oslík
je mi jedno jak bude drahej. Kdyby mi na to nedala máma tak si budu šetřit kapesný. Ne neumřela...ale ten veterinář za ní začal cpát ňáký vitamíny a ona měla pěkně nahrbenej krunýř a už nevyrostla...zastavila se asi na 7 cm...Sára má 22

. Míň než 100 km. Vážně je to kousek.
15. listopadu 2009 v 20:58
iAnonymniA 0.4
no určitě je ale bude asi dost drahej....Bára umřela?

.....kousek? 100Km?

15. listopadu 2009 v 20:54
oslík
no vypadá to tak že jí jdou od nosder bublinky a je to nebezpečný protože se může snadno udusit. To jo, ale myslim že v praze ňákej je. Já jí nechci brát k žádnýmu obyčejnýmu veterináři aby nedopadla jako Bára jedný holky ze základky

. Když žádnýho nenajdu tak jí vyfotim a až si někdy pojedem pro novou želvičku (budeme mít

) tak to ukážu tomu chovateli protože on má stránky a očividně jim fakt rozumí, má děsně moc želv ale bohužel bydlí v Krásný hoře to je na sedlčansku kousek od Hvězdíčka

. Ten by to věděl.
15. listopadu 2009 v 20:51
iAnonymniA 0.4
hm..asi jo.....želvu s rýmou si nedokážu představit..

..veterinář který rozumí želvám...myslím že se bude těžko shánět...

15. listopadu 2009 v 20:48
oslík
Neřekla bych že chtěj hned po tom co se k nám dostali..musej si taky zvyknout. No to já dělám vždycky ale je to fakt nebezpečný už když má želva rýmu..nebudu to riskovat. Jedině když někam jedem v zimě a musim jí odvést k babičce aby jí pohlídala, tak to jo, jenže ten veterinář je bůhvíkde, zvlášť když chci najít ňákýho co fakt želvám rozumí a navíc by mě tam určitě táta nevzal autem.
15. listopadu 2009 v 20:46
iAnonymniA 0.4
já ani moc ne...co když chtějí mít myldý? :D tak zkus nějak zařídit aby jí zima nebyla...

15. listopadu 2009 v 20:43
oslík
asi jo no...jen lituju ty samičky. No jo, jenže teď v zimě to zas nejde protože by jí byla zima, takže zas v létě a já prostě nejsem schopná to zařídit. Vždycky už se k tomu odhodlám a pak zas něco a nevyjde to.
15. listopadu 2009 v 20:40
iAnonymniA 0.4
to bývá u samečků myslím normální...

...dobrý nápad...

15. listopadu 2009 v 20:39
oslík
hrát...no podle toho co on považuje za hraní

od tý doby co ho máme jen dělá úchylárny. No těžko říct. Je velká a má malej ocásek. Vypadá jako holka. Ale znásilňuje domeček jako kluk. Vážně nevim, asi s ní zajdu k veterináři.