. Ten test byl těžkej proto, že tý blbce nedojde, že nám nemá dávat test když to ještě úplně neumíme
ale fakt jsem se musela smát jak tam bylo to cvičení jak to máme přeložit z češtiny do němčiny
to si fakt myslí že to někdo vymyslí?
já se bojim jakmile kolem mě dudychová projde. Nesnášim fyziku.
když mám blbou náladu a vidim jak se směje tak je to hned lepší. My vždycky na tom rozhovoru s kuřetem vymyslíme nějakej totální žblept a říkáme si sakra, dneska už nám to neprojde a stejně nám dá 1
no schválně co zejtra. Jo, nora mě zkoušela minule a myslim že mám 5..ale já to brala jakože jak příjemně (nebo spíš nepříjemně) se cítíš na hodině, bez ohladu na známky. 

ty vodiky sou divne, zsjim ce byt takle oddelene. jak byk tteda klidne napsal NH5SiO3 
.
zrovna dneska ssmala na nasem rozhovoru (my ji pobavime a ona nam da 2.... dzuga!)

už to vidim jak odcházim, jdu po ulici a předemnou se vznáší počítač

jsem zvědavá jak dlouho to potrvá, než budou zase jako předtim...ale moc ne, když je mám teď stejně dlouhý jako na podzim 2007 tak do podzimu 2009 to byly dva roky..takže za dva roky a pokud si je budu malililičkato stříhat často tak to bude ještě rychlejc...to neni tak špatný 
a když neni ticho tak se nedá spát. A už vůbec se nedá spát, když je světlo.
a vanišová se srandovně směje, další plus
vsude bylo tiko, ja byl ospaly a dtho klasicka hudba... sspis ndalo bdit

a jak můžeš prosimtě usnout ve škole?! Já ti závidim, já nemůžu usnout ani doma a už mě to fakt s*re, začíná se to na mě projevovat.
a myslim že mám míň blbý nálady než potihcpd,takže je pravda že by mi mohl věřit.
hezke... pogratulujem mu zitra?
ae blbe jz2 z nik sou s vanisovou...

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 842 395 |
| tento týden | 826 |
| dnes | 165 |