Zázvorka, Záře, Zefírek, Zip, Zambie, Mája. A ze Zipečka bude hřebeček
teda on je hřebeček, ale jako že bude hřebeček pořád. A úplně nejlepší bylo, jak jsme šli na vyjížďku a hříbátka šli s náma a my jsme cválali a oni se tam proháněli a bylo to fakt strašně nádherný
a já jsem měla Kometu (dneska i včera) a její hříbě je Zázvorka a ta je úplně jiná než ostatní, má tlustý tělo a malinkou hlavičku a vypadá jak prasátko
a je fakt bezvadná a furt vymejší ňáký kraviny. A Kometka je zlatíčko, protože mě poslouchá a nedělá to co ty koně před ní, třeba si jí můžu nacválat kdy chci a naopak můžu klidně klusem když ostatní cválaj. Prostě má svojí hlavu, ale ne tim způsobem že by vymejšlela kraviny ale že to nechá na mě a věří mi.
nevim co si jako myslí, protože by stačilo aby kolem ohrady prošla kobyla a pepíček by byl zadupanej v zemi
to by bylo nádherný.
on se pořád vytahuje jakej je děsně úžasnej a říká milion nástrojů na který hraje 

já byla hrozně šťastná že jsem mohla bejt chvilku s nim. A měla jsem Reného, kterej je hrozný tele, je takovej rychlej, je ještě mladej a vyhazuje ale ten tak krásně cválá! Že jsem si říkala že si Ibiho odvezou tak myslim že už vim koho tam budu mít nejradši (kromě Brokyho samozřejmě)
úplně mi zkazil janovku...ale nejen on, pak už mě tam s*ali úplně všichni. Prodali Ibiška, Ryana, Juráška a jen kvůli tý děsný Bětce. Ale jedno je úžasný, totiž Brokátek má dneska 26. narozky
a to je docela dost a v zimě byl úplně strašně hubenej a hnusnej a vypadal na umření ale teď je fakt nádhernej, nemůžu uvěřit že je to on
a má se skvěle, má nádhernej výběh s mladejma kobylkama a je jejich šéf a stačí aby se na ně zamračil a oni už zdrhaj
a my jsme mu dneska přinesli hromadu dobrot k narozkám a on je tak strašně rád když jde někdo do výběhu jen za nim..protože jinak si ho už moc lidí nevšímá..takový zlatíčko 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 840 599 |
| tento týden | 628 |
| dnes | 9 |