Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
27. září 2009 v 20:11
AnonymniA
a ještě ho můžu spamovat...
27. září 2009 v 20:10
AnonymniA
např. na tohle: Nutně potřebuju noty na piáno na písničku ztrácíš od Marka Ztraceného.. dík předem můj mail je pepa.veselovsky(zavináč)centrum.cz
27. září 2009 v 20:06
oslík
jéjda já jsem kre*én..jsem nevěděla že se to stane..omlouvám se.
27. září 2009 v 20:05
AnonymniA
ten odkaz je blbej: tohle je obsah té stránky:
Josef Veselovský
Narozen(a): 14-Březen-1723
Zemřel(a): 12-Březen-1792 +Husinec
Poznámky: *Černilov, C1_1, PC140030
Weselausky
Wesselofsky
emigroval do Munsterbergu
18.5.1744 si vzal v Munsterbergu Dorotu Hejcmanovou
2.1.1746 podepsal v Munsterbergu žádost o potvrzení kazatele Blanického
zakladatel Husince
1.10.1750 v seznamu kolonistů v Husinci
27. září 2009 v 20:03
AnonymniA
já vím že je na Fcb ale to mi nic neřekne, nevíš jeho e-mail?
www.rodokmen.czweb.org/index.html ..to asi nebude on

27. září 2009 v 20:02
oslík
mám ho na facebooku.
27. září 2009 v 20:01
oslík
27. září 2009 v 20:01
AnonymniA
aha...ten idi*ot žije moc krátko, takže ho nemůžu najít na Google...
27. září 2009 v 19:59
oslík
a ani jsem na Ibiškovi nejela, protože valášci tam byli jen ve čtvrtek a ona ho chtěla naše řekněme trenérka která ho má taky nejradši tak jsem se o něj nechtěla hádat

já byla hrozně šťastná že jsem mohla bejt chvilku s nim. A měla jsem Reného, kterej je hrozný tele, je takovej rychlej, je ještě mladej a vyhazuje ale ten tak krásně cválá! Že jsem si říkala že si Ibiho odvezou tak myslim že už vim koho tam budu mít nejradši (kromě Brokyho samozřejmě)
27. září 2009 v 19:55
oslík
Jmenuje se Josef Veselovský.

27. září 2009 v 19:55
oslík
neznáš, protože znát ho je trauma na celej život

úplně mi zkazil janovku...ale nejen on, pak už mě tam s*ali úplně všichni. Prodali Ibiška, Ryana, Juráška a jen kvůli tý děsný Bětce. Ale jedno je úžasný, totiž Brokátek má dneska 26. narozky

a to je docela dost a v zimě byl úplně strašně hubenej a hnusnej a vypadal na umření ale teď je fakt nádhernej, nemůžu uvěřit že je to on

a má se skvěle, má nádhernej výběh s mladejma kobylkama a je jejich šéf a stačí aby se na ně zamračil a oni už zdrhaj

a my jsme mu dneska přinesli hromadu dobrot k narozkám a on je tak strašně rád když jde někdo do výběhu jen za nim..protože jinak si ho už moc lidí nevšímá..takový zlatíčko

27. září 2009 v 19:52
AnonymniA
jak se menuje celým jmeénem?
27. září 2009 v 19:51
AnonymniA
njn..naštěstí ho neznám...tedy aspoň doufám že ho neznám....
27. září 2009 v 19:48
oslík
no a to je jen co dělal mě..jinak samozřejmě ani se nezeptali a furt chodili k nám do našeho pokoje s vodnicí a pak nám to tam fakt nechutně páchlo. Fakt bych ho nejradši zabila. A jak jezdí na koni!!! Sedí tam jak de*il, furt ho tahá za hubu a kope a kdovíco ještě, říká jak je dobrej jezdec a přitom ani nenacválal Lagunu na vyjížďce tak jsme ho museli předjet a ve cvalu mu padá do zad ani neumí stehenní sed.
27. září 2009 v 19:45
AnonymniA
pořádný id*ot...
27. září 2009 v 19:43
oslík
na KAŽDYM, fakt nepřehánim, na každym jídle se mě ptal: a proč nejíš maso? Takhle umřeš. Stejně to máš v sobě, to masožravectví, máš smůlu. A spoustu dalších keců a kdykoliv se mi něco nepovedlo tak: to máš z toho že nejíš maso. Nebo jdeme k telátku a já říkám že je krásný a on že ho stejně sežerou (samozřejmě že ne,měl obě značky na uších žlutý). Mě by to bylo docela jedno, skoro každej se baví když jsem na*raná, ale ať potom nedělá chudáka že ho nemám ráda a že se na něj nenávistně dívám...včera u večeře už jsem to fakt nevydržela a řekla jsem mu ať mě konečně nechá na pokoji že to fakt neni sranda a BrRn se mě zastala jako že je to moje věc co jim a víš co řekl? Že prej to neni moje věc. A čí je to jako jinak věc? Maximálně tak ještě mejch rodičů ale jeho určitě ne. BrRn říkala, že pokud ještě jednou něco takovýho řekne tak ho seřve..škoda že už mlčel..
27. září 2009 v 19:39
AnonymniA
hmmmm...jaký kecy například?
27. září 2009 v 19:38
oslík
myslim že ani jednou..snad by bylo lepší aby mě znásilnil než abych musela poslouchat ty jeho zku*vený kecy...to je takovej kre*én že to neni možný
27. září 2009 v 19:37
AnonymniA
27. září 2009 v 19:37
AnonymniA
kolikrát se tě pepa pokusil znásilnit?