Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
23. září 2009 v 19:05
Anonymní Anonym
aha....

23. září 2009 v 19:04
oslík
nejdřív jsem chtěla jít na záchod a potom se podivat kdy mi jede autobus v pátek na janovku

23. září 2009 v 19:03
Anonymní Anonym
a co tedy?
23. září 2009 v 19:02
Anonymní Anonym
škoda...
23. září 2009 v 19:02
oslík
ne..už jsem si vzpomněla...
23. září 2009 v 19:01
Anonymní Anonym

?
23. září 2009 v 19:00
oslík
sakra co jsem to chtěla?
23. září 2009 v 18:59
oslík
s tim Numírkem..on je fakt chudák, já ho mám nejradši na suchdole hned po Pamčovi a Pamíra si většinou zabere někdo jinej, většinou ňáký hosti který musej dostat hodnýho koně a tak mám většinou Numíra a přijde mi že je to prostě každým dnem horší.
23. září 2009 v 18:57
Anonymní Anonym
aha....
23. září 2009 v 18:56
oslík
a nežere, samozřejmě
23. září 2009 v 18:56
oslík
a Nero neni zlej, prostě mu náhle hrábne a vůbec o sobě neví a pak mu to dojde a je přijde si strašně provinile a úplně se ti jakoby omlouvá..on za to nemůže
23. září 2009 v 18:55
oslík
Nemůže to bejt horší, ta pani co to tam vede je bezva a nikdy by Numírka neprodala ňákýmu kre*énovi...takhle musí chodit pod sedlo i několikrát denně a prostě nejde ho nechat jen tak pro radost, protože je to školní kůň. S Neroušem to ale může bejt špatný, protože je nemocnej, lidi z něj pořád padaj protože blbne, vymyslí si že se bude bát např. tamtý kytky a nejde dál a když ho pobídneš aby teda už konečně šel tak se rozcválá a vyhazuje u toho, když je bouřka tak se může po*rat a je závislej na Pamírkovi, nikdy nemůže chodit nikde sám bez jinýho koně, nikdy nemůže chodit první v zástupu, vždycky musí jít někdo před nim..a tak dále...pak to pro něj bude dobrý, ale než si zvykne, tak to bude mít hodně těžký.
23. září 2009 v 18:52
oslík
aha..to jsem asi zrovna nevnímala

mě spíš přišlo srandovní, jak řekla, že nebude připomínat kdy má kdo referát a pak to připoměla

23. září 2009 v 18:52
Anonymní Anonym
a řekl bych že když někomu prodaj toho koně, tak to může být ještě horší...
23. září 2009 v 18:51
Anonymní Anonym
no např. nám oznámit kdy budou mít ty referáty ostatní lide, které si nezapsala, další hodinu řekla že to udělá a řekne nám to, ale nic zatím neřekla...
23. září 2009 v 18:50
oslík
co zapomněla?
23. září 2009 v 18:49
oslík
23. září 2009 v 18:49
Anonymní Anonym
no, termín ještě neřekla a podle toho kolik toho zapomněa, ho cca dost dlouho neřekne...
23. září 2009 v 18:47
oslík
nevim, vůbec nevim...já bych řekla že když řekla že do konce září, tak to bude mít klidně poslední září, no..
jo takhle...to fungovat asi nebude...to funguje jen na negativní věci

jenže nejhorší je, že si ze mě furt dělaj holky srandu a neustále říkaj:sakra já jsem to dostala.

(to naštěstí nefunguje)
23. září 2009 v 18:44
Anonymní Anonym
myslím to jako tak, že když napíšu že mi tak je, tak tobě taky tak bude...