20. září 2009 v 19:46
jé já jsem vám vlastně chtěla vyprávět co se mi dneska zdálo za blbost

to byla úplně dokonalá blbost, nejblbostovatější blbost. Babička bydlí v řadovym domku, takovym tom upravenym a tak a mě se zdálo, že ten dům byl někde v lese, úplně sám. Ještě tam byl děda v tom snu, to vůbec nechápu, ale babička už mluvila divně a byl tam sníh, tak to bylo asi minulou zimu. My jsme přišli odněkad a vešli jsme dovnitř a ono je to jakože je přízemí, ve kterym je kuchyně, pod tim je dole obejvák, nad tim je babiččin pokoj a nad tim dědův a jeden kde neni nic (ale je to strašně maličký, proto to má tolik pater). A mě se zdálo, že v tom domě chovali ňákýho koně, jenže samozřejmě kůň nechodí ze schodů, tak žil normálně v kuchyni

jenže to byla úplná blbost, protože tam neměl ani slámu, on byl prostě jako pes. Další divná věc je, že jsme tam jedli ňáký knedlíky, který byly uskladněný před domem v ledu. A nejdivnější bylo, jak ten kůň utekl někam ven a začal se tam pást (vůbec nevim jak, když tam byl sníh a nebyla tam tráva) a já jsem pro něj s bráchou šla a zavolala jsem na něj a on už ke mně šel (což je taky blbost, koně většinou nepřijdou na zavolání) a pak se zase začal pást a brácha řekl:" Tak víš co? Já mu sundám boty, aby neutek."

to mě dostalo. Ten kůň měl asi na sobě boty a brácha si myslel, že když mu je sundá tak bez nic nepujde