8. září 2009 v 20:42
že nám ten divnej chlápek na IVT chce buď dát že budem mít v úterý 9 hodin nebo taky ve středu nultou...a já mám zrovna výtvarku

už bych jí nestihla..prej ať se rozhodnem samy, jenže většina holek chtěj tu 9., protože bychom měly pak ve středu až 2. hodinu a nechce se jim vstávat na 0. a pak je nás pár co máme ňákej kroužek a radši bychom tu nultou, ale myslim že je nás míň

já na tu výtvarku ale chci chodit...
no a pak minulej rok jsme dělali na výtvarce takový gotický domečky z keramiky a dnes jsme si je měli odnést a já tam ten svůj neměla..tak jsem to řekla Pavle (to je ta paní) a ona se všude dívala a pak mi říkala, že přes prázdniny tam byly ňáký co tam něco opravovali a že se prej ztratilo i pár dalších věcí a že si zřejmě muj domeček odnesli jako suvenýr :-( ale to by ještě nebylo tak hrozný jako že mi pak Pavla říkala, že je jí to líto protože ví, že zrovna s tim domečkem jsem si fakt dala práci (a je to pravda) a že mi místo toho koupí ňáký pastely nebo něco, jenže to poslední co chci je, aby mi Pavla něco kupovala (protože ona jako učitelka na zušce taky moc těch peněz nemá) tak jsem jí řekla že to vůbec, že byl ten domeček stejně divnej a ona že už z principu to musí takhle vyřešit