14. prosince 2013 v 23:56
nakonec se nic nestrhává, no, ale co si tak pamatuju, tak minule co jsem počítal k tomu zdenda něco říkal, takže asi proto jsem měl pocit, že je za to nějaká srážka.
protože mu to ti co to našli ohazovali o hlavu a dělali si z něho srandu. asi přímo viděli, jak mu vypadla, možná ho i honili, nevím. příchody byla velká chyba, mohli jsme mít min. o 60 b víc, ale stejně bychom to nevyhráli, tak to zase tak moc mrzet nemusí, horší by bylo, kdybychom prohráli o 30 bodů nebo tak podobně
náš stan neuhodli, hádali betlémák a uhelný trh, ale ani náhoudou nezavadili o tu super hospodu, o který jsem zprvu nevěděl, že má podzemí. se mi tam nechtělo ani chodit se ptát, myslím, že nás už jednou poslali k šípku, ale ten týpek byl v pohodě a já mu to řekl po lopatě, takže mě hned neodmítl, jak to bylo vidět u toho turka (?) na náměstí. fakt fajnový úkryt, už když jsem tam procházel kolem toho kostela, tak jsem si říkal, že by to tam bylo geniální mít tam hl. stan.
normálně si představ, že ten balbín je fakt obrana čj. já doteď valim oči, jak to ten Fi. M. mohl jako vědět, ještě jak to řekl, jakoby mimochodem
jo, taky jsem fajnovým tipem poradil V. Br. co napsat na jednu otázku z husovky, o nějaký desce a neštěstích v ní psaných. byla tam i k tomu otázka, jestli by zmíněné neštěstí mohlo ohrozit nejmladšího z účastníků. tak jsem mu poradil, ať napíše, že se jedná o povodně a ony to povodně fakt byly
jsem vydělal 8 bodů, sice ne zrovna korektním způsobem, ale jestliže tam chodil a nemohl to najít, tak je to snad v cajku.
není to moc legranda, ale je to zajímavý sledovat, hlavně uvidíš, jak to zdenda hodnotí. když napíšeš, žes tam byl, ale nenašels to, tak stejně můžeš získat třeba 3 b ze 7 atd. je to docela poučný.
další rok nepředpokládám, že bych měl fůry času, ale je to daleko, ještě se uvidí, ale silně pochybuji, protože to bude nejspíš mazec na vysoký. na druhou stranu má člověk vždy čas, pokud si ho na to udělá. šprtání očekávám soustavný, je to přece jenom m