Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
2. června 2009 v 22:06
Firefox
hej! me jako znas a z tho svyvozujes, zsem nmocny, j?
2. června 2009 v 21:35
oslík
já už taky pujdu spát...hele já sem ale něco hustýho k těm náladám ještě zjistila: že je to všechno šíleně nakažlivý....třeba když má žehli blbou náladu, tak mám taky trochu blbou, i když to tak nevypadá a kdybych se nesnažila si hrát že mám dobrou, tak by se to žehli ještě zhoršilo takže to nemůžu. Když má žehli dobrou náladu, tak já mám uplně úžasnou náladu, protože mi přijde neuvěřitelný, že žehli má konečně zase dobrou náladu. A takhle je to se všim...to je děsivý...to se musíme odnaučit, kopírovat náladu druhejch...dobrou
2. června 2009 v 21:28
oslík
ani za mák nevěřim tomu co říkaj všichni, totiž že holkám se mění nálada rychlejš než klukům, to je podle mě blbost. Třeba mě se zas tak moc nemění, třeba většinou je to tak že mám dobrou dopoledne a blbou odpoledne nebo naopak, ale většinou mám dobrou celej den a blbou jen večer, i když někdy mám dobrou celej den a navíc, vždycky když mám večer blbou náladu a ráno se vzbudim tak už mám zase dobrou, protože přes tu noc na nic nemyslim a ráno se přinutim myslet na něco jinýho. Na druhou stranu žehli se mění nálada uplně neskutečně. A to může bejt někdy docela výhodný, ale někdy zas ne.
2. června 2009 v 21:24
oslík
ať tomu klidně propadne, ne? Stejně tam moc lidí nepíše...mě to teda moc nebaví, ale když nemám co dělat, tak tam nějaký to číslo napíšu a baví mě to jen výjimečně.
hmm dobrou...fakt vtipný, jednou máš dobrou náladu a zrovna odejdeš

2. června 2009 v 21:22
potihcpd
tak brouc...0. hodina

2. června 2009 v 21:21
potihcpd
tyjo vypada to, ze anonym nadobro propadl + diskuzi...uz jen obcas navstivi spam diskuzi a to jen jako promlku mezitim tim, nez muze znovu psat do + diskuze...kazdy 2. cislo je on...to ja sem se od ni dokazal odpoutat i kdyz me jednu dobu dost brala...snad to zvladne i kdyz on se v ni jakotechnicka podpora musi vlastne stejne pohybovat, ale svoji praco dela dobre...tak snad tomu nepropadne uplne...

2. června 2009 v 21:21
oslík
to je dobře...já sem dneska taky poměrně měla...teda jako odpoledne fakt hodně, ale teď už to neni tak slavný...
2. června 2009 v 21:20
potihcpd
tak jn...

mam nakou dobrou naladu...

2. června 2009 v 21:14
oslík
nesměj se, to je pravda

2. června 2009 v 21:13
potihcpd
aha

2. června 2009 v 21:01
oslík
no to by nemělo, protože ty skoro nic neděláš...nebo jasně, děláš

samozřejmě že něco děláš ale přestože něco děláš tak neni vidět co jsi...
potihcpd
Nový článek!
novi tslanek!
potihcpd
to mi likoti
ff: pke

2. června 2009 v 20:58
oslík
tim, že jsem řekla, že Em je určitě zdravá sem chtěla říct jen to, že i zdravý lidi maj rádi koně. Jako ne že já bych byla nezdravá, ale furt mi někdo říká jaká sem divná tak si asi všichni myslej že sem nezdravá, i když já vim že sem zdravá a nemá cenu o tom někoho přesvědčovat, stejně se všichni snažej říkat pravej opak než já. Tebe sem nezařadila nikam, firefox může bejt nezdravej kvůli všemu možnýmu a neřekla jsem, že kdo nemá rád koně je nezdravej. Tebe moc neznám, ale zatim vypadáš docela zdravě...
2. června 2009 v 20:54
potihcpd
Nový článek!
novi tslanek!
2. června 2009 v 20:54
potihcpd
pockej, ale tim zes rekla, ze em je urcite zdrava, a ma rada kone, comz chtela dokazat, ze zdravy lidi maji radi kone (samozrejme si z toho mohla vyvratit vlastni zdravost, tim zes hledala nekoho se stejnym zajmem, ale kdo je zdravej, protoze ty sis o sobe myslela nebo si byla na pochybach jestli ses uplne zdrava, ale to neberme v potaz) si vlastne rekla ze i ty ses zdrava, protoze mas rada kone a navic si dodala, ze je tady nekdo nezdravej-myslelas ff-a tim si i me zaradila mezi nezdravy nebot ja nmam rad kone...a ja sice sem nezdravy(nemocny) protoze mam rymu, ale normalne nejsem nemocnej, tak co sem? sem neutralni?
2. června 2009 v 20:40
oslík
koho zdravíš?

ne, nejste nemocný, ale jeden z vás je nezdravej
2. června 2009 v 20:39
oslík
no takže: o ničem takovym se nemluvilo. Bylo to tak, že nejdřív mě firefox obvinil že nejsem zdravá, protože si myslim že koně jsou hezčí než lidi. Já sem mu na to řekla, že si to myslí i Em která je zdravá. On řekl, že si dělal srandu a že si myslí, že jsme zdravé a právě proto je mu divný že si to tak myslíme. Tak jsem napsala, že to asi bude tim že je tu nezdravej někdo jinej, čimž sem vlastně řekla že on neni zdravej. On pak řekl tohle:j, sikni ostatni sou nmocni jen vy n, z? a to je už samo o sobě blbost, protože bejt nezdravej a nemocnej je něco jinýho, ale dejme tomu že je to jedno. Já sem na to řekla že ne, ale že hodně lidí si myslí, že koně jsou hezčí než lidi. To znamená že nezdravej je tady jedině fireofox a další lidi, ale ne Em a ti co nemaj rádi koně můžou bejt zdravý i nezdravý, chápeš?
2. června 2009 v 20:35
Firefox
j, ave. osle, oba nsme nmocni
2. června 2009 v 20:35
oslík
říkáš to blbě potihcpde...počkej chvilku než si to najdu