Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
24. listopadu 2013 v 13:03
potihcpd
ave ff
isou k te vilosovii neiake potklati?
24. listopadu 2013 v 12:06
Firefox
tsest nute! preii krasne tni litovik oslav
i, tak, tsem nvetel, sim tnpovolili. transle, tase rosumim, ssem vtsasnim otkotem o nits mots nprisel? a tso ta avter? pila ete orsi nes nase
ak i, sitra ta vilosovie
ete mam naki reverat
24. listopadu 2013 v 10:48
potihcpd
pre rano
23. listopadu 2013 v 20:04
potihcpd
atskoliv napriklat prostori trepa netostali, tak na tom spoletsnaku ros'otne nepilo tolik liti iako na nasem (tsos si mislim ie tes proplem reklami pret spoletsnakem) a tutis, pokus pi se poratne potivali na nas spoletsnak, mo'li ti satni pripravit lip, satna se ta viropit ktekoliv temer
prettantseni ne'otnotim, sa to oni primo nemo'ou
avterparti ani ne'otnotim
iinak s vami tak poneiak sou'lasim a verim, se se talsi rotsnik poutsi a isem svetavi, kolik tento spoletsnak vitela...
tak prouts
23. listopadu 2013 v 18:47
Mrs Mann
já nevim, mám z toho takový smíšený pocity. Co jsem slyšel od T.Mic. ze septimy, tak jim prej nepovolili přístup do těch dolních prostor, tim pádem i ztratili půlku kapacity šaten, což už může trochu zamávat s programem.
Předtančení byly docela obyč, až na to bubnování. Naše jsou lepší
Ale celkově i ta organizace byla divná. Za barem stálo šest lidí, z toho dva obsluhovali a čtyři tam tak běhali a koukali, i když byla třeba fronta jak doga. Pak ta šatna, ta kapela a ty ceny a celkově ta organizace tý taneční soutěže.. No, prostě se to dalo zvládnout líp, náš byl podle mě o mnoho lepší
23. listopadu 2013 v 18:36
trensle
možná jsem příliš kritickej, ale tohle je můj dojem
23. listopadu 2013 v 18:36
trensle
j, a taky nevím, jak ostatním, ale poslední hodinu a půl z asi čtyřhodinového společňáku vyplňovala soutěž a tombola, takže docela legranda
23. listopadu 2013 v 18:34
trensle
mně se upřímně společňák nelíbil vůbec, přišlo mi, že na všem chtěli ušetřit - jak na prostorách (dolní sál, dolní šatna), tak na hudbě - somráž, hráli i z desky, afterparty blamáž horší než ta nezvládnutá šatna... fakt to docela nezvládli, anebo jsem byl moc střízlivej na to, abych si toho nevšímal...
23. listopadu 2013 v 15:29
potihcpd
a'oi
n,nvm, mots smi tnlipilo, mo'lo tpit mno'em lepsi a saveretsna satna pila uplni propatak...
23. listopadu 2013 v 00:08
Firefox
ave
spolecnak byl fajn, predtanceni hezka, ae...
n, skoda, zsem nmoh' zustat dele. du spat, rano jedu dbrna
dobrou
22. listopadu 2013 v 18:12
potihcpd
*taze asi brouc
22. listopadu 2013 v 18:11
potihcpd
bylo docela v pohoda, nic jsem nedelal
(vcera mi nfungoval internet)
ahoj
za chvili vyrazim
22. listopadu 2013 v 00:02