Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
7. května 2009 v 15:12
AJGINmaX
jak se to menuje?
7. května 2009 v 15:07
oslík
7. května 2009 v 15:04
oslík
jenže vy děláte gulag jen proto abyste je naštvali a v tom to je. Sice můžete říkat že je za tim tisíc dalších věcí že je to sranda a tak jenže ona ta vaše sranda právě spočívá v tom, že je naštvete. Protože když to nebudete myslet doopravdy jako že tam budete někoho mučit (neříkám že bych chtěla aby to bylo doopravdy

) tak neni jedinej důvod proč to vymejšlet až na to, že je chcete naštvat.
7. května 2009 v 15:01
AJGINmaX
óch díky, sem potěšena

mě na tom vadí hlavně to, že oni chtěj rozhodovat o tom co se týká nás (GULAG) a myslej si že je budem posluchat.
7. května 2009 v 14:49
oslík
7. května 2009 v 14:48
oslík
já to nechápu, proč to nemůže bejt prostě tak že teda když chcete mít republiku tak jí mějte a kdo s tim nesouhlasí ať si toho nevšímá? Proč se to musí řešit?
7. května 2009 v 14:47
Himbajs
Republika RTA je mi ukradená, ale GULAG je dobrej nápad. Většina třídy jsou kreténi, třeba včetně tebe nebo brrn, ale to je fuk. A senátem prošel GULAG
7. května 2009 v 14:28
AJGINmaX
navíc nikdo nestojí o to aby nám to vláda povolila.
7. května 2009 v 14:27
AJGINmaX
tak jana nehlasuje, ale jana se nechce zapojovat do dění ve třídě vůbec, protože si myslí že ste všichni debilové :D nebo ne všichni, ale většina. A to já si taky o pár lidech ve třídě myslim ale ne o tolika a abych se nechtěla zapojovat. A hlasování je cesta jak to trošku ovlinit- navíc tohohle sem se zůčastnila jenom kvůli gulagu, kterej nemá s republikou nic společnýho.
7. května 2009 v 14:26
potihcpd
Nový článek!
novi tslanek!
7. května 2009 v 14:05
potihcpd
co proslo senatem?
7. května 2009 v 12:29
Himbajs
Senátem to prošlo... a jděte s republikou do ****
7. května 2009 v 12:27
Firefox
pisu z skoly... v framci projektu

j, vlivna... prilis vlivna...
ok, mame republiku... brrn tnzajima, nidy nhlasovala... esi s tim nsouhlasis, nhlasuj. ae mmtalne mame vladu a ta konventrak npovoli.
7. května 2009 v 12:20
Spam
Omlouvám se za tento spam...
7. května 2009 v 11:43
oslík
mě přijde zajímavý to pozorovat, Em najednou něco napadne a náhle s tim souhlasí půlka třídy

Em seš vlivná

7. května 2009 v 08:38
saphira
Pár cvoků...

Výstižný

7. května 2009 v 07:44
AJGINmaX
*"vládlo" to že ste si vymysleli nějakou republiku a my vám dali hlas neznamená že vás musíme poslouchat...

7. května 2009 v 07:41
AJGINmaX
firefoxi všichni nechtěj aby jim vládlo pár cvoků jakože hahaha demokracie.
6. května 2009 v 23:28
Firefox
JO!!! senat sqalil lisabonskou smlouvu!!! pry 79 x 54!!! j...!

uz zbyva jen klausuv podpis...
tak brou...
6. května 2009 v 23:24
Firefox
ja dybyk kupoval neci sestru, tak byk ji tel spise zivou, teda
j, vazne cool
btw musim jit, tlak sprectu zitra
psal sem totiz dlouhy spam dspamdiskuze
dobrou