prohrali sme?

myslela sem to tak že je mi blbě z toho jak mi tu krev vezmou a chvilku mám dojem že omdlim protože tý krve mám zas míň
já nevim jak to vysvětlit... 
no jo krutá realita
Betynka je taky vykastrovaná...jako u šišky by to nebylo tolik potřeba, s žádnema kocourama se pravděpodobně nikdy nesetká, jenže ona takhle hrozně blbne
potřebuje zklidnit...
já budu muset jít na odběr krve
kurda....jako já vim že všichni říkaj to je v pohodě jen to trochu bolí jenže mě o nějaký bolení vůbec nejde to je mi ukradený
mě je blbě z tý krve na to mi všichni řeknou zavři oči no jo jenže pak tu krev ještě cítim a i kdybych si zacpala nos, tak bych věděla že ta krev "je venku" a stejně by mi bylo blbě a další věc je že je mi blbě z toho jak mi tak krev najednou zmizí...blebleble já se tak netěšim 
ona lítá jak ztřeštěná po celym domě
a vypadá to fakt skvěle, ale chudák Betyna, protože jí pořád otravuje. A taky je pěkně drzá na babičku, protože ona třeba vleze na stůl (šíša, ne babička
) a tam samozřejmě nesmí tak jí babička sundá a kočka se naštve a odejde a vrčí u toho a jde se uklidnit k oknu v tom lepšim případě a v tom horšim naštvaně vykvikne (fakt nemňouká...) a udělá pohyb rukou jako by chtěla babičku seknout, nebo mi babi vyprávěla že jí vzala k veterináři, tam byla strašně moc poslušná a pak když přišly domu tak ona babičky drápla za to že jí tam vzala
ale já myslim že se uklidní až jí vykastrujou, hlavně že je v pořádku (ona v pořádku fakt nebyla, babička si jí vzala v zimě protože se o ní nikdo nestaral)

... hele já už jdu, tak se měj

já a opálit se? 
... no já sem tu bejt nemohla protože sem nejdřív byla u em a pak sem musela s mámou a tátou do divadla
... ale nakonec to tam bylo dobrý
.... tyjo oslíku, tos musela mít hodnně blbou náladu že sis sedla na sluníčko
... a opálila ses?
měla bys k psychologovi...to je super že tady seš, už sem dneska měla blbou náladu z toho že tu včera nikdo nebyl
ale jako vážně, dokonce (byli sme u babičky) sem si sedla !na slunce! a vydržela sem tam asi hodinu!!! Neuvěřitelný, co? A vůbec mi to nevadilo, protože sem to nějak nevnímala..
ale žehli z toho stejně vždycky vyjde nevinně protože za nic nemůže....
jako kdyby to napsala jen Em, tak se nedivim, ale žehli 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 417 |
| tento týden | 912 |
| dnes | 173 |