13. dubna 2009 v 20:51
Dneska to bylo docela drsný

sme tam byli z pondělí jen 2 a ty ostatní byli páteční ale zjistila sme že sou děsně dobrý...nejlepší bylo když Ivanka obsedala Schardonnai to bylo něco

ta byla tááák hodná (mimochodem obsednout koně znamená si poprvý sednout na mladýho koně na kterym ještě nikdy nikdo nejel, takže docela...)já myslela že bude šílet ale ono ne, vůbec byla uplně zlatíčkovatá a to je na ní úspěch protože je to jinak naprosto šílená kobyla jako fakt. No a pak jsme jeli na vyjížďku ty vo*e oni mi dali Numíra!! Já sem myslela že je to poslední den mýho života protože je to fakt hajzlík (to on způsobil všechny ty kraviny že sme 2 spadli když ho jela Em, že zdrhá a když maličko si zkrátíš otěže tak on s tebou zdrhá a snaží se tě sundat) nicméně to bylo naprosto úžasný! A zjistila sem co je nejlepší dělat když chcete aby váš kůň byl klidnej: musíte bejt sami klidný. Jako já sem to věděla už předtim, jenže sem se nikdy nedokázala tak hodně uklidnit ale dneska sem se k tomu přinutila a Numírek byl naprosto zlatíčkovatej

nepředbíhal a vůbec nic nedělal. Ale pak kolem nás projel nějakej šílenej cyklista přičemž nám poplašil koně, oni si trošku skočili všichni kozlíkovali ale my sme se na nich udrželi

a pak takový dvě pani málem dostaly infarkt že se nám poplašili koně že je to děsný

tyjo vždyť tohle minimálně zažíváme na koni pokaždý

to nebylo nic hroznýho. No a pak sme ještě huculy myli to byl děs protože sem musela mejt Numíra no naštěstí sme byli 3 jeden chlap ho držel protože nikdo jinej by ho neudržel, jedna pani mu strkala do huby jeden chleba za druhym a já sem ho myla a byl hodnej

sice trochu šílel ale nevadí...ale pak sem s nim musela bejt asi hodinu venku aby uschnul na slunci a to bylo tak děsný!!!

jako já sem si řekla že pujdu tam kam bude chtít on a že ho nechám žrát jenže on furt lezl do stínu tak sem ho chtěla dát na slunce tak sem ho chtěla převíst že jo jenže on vždycky naklusal/nacválal něco mezi a táhnul mě na nejbližší trávu!! A to bylo fakt moc, tak sem ho normálně zmydlila snad poprvý v životě (já sem na koně někdy dost hodná dokonce i když by měli dostat facku tak jim jí nedám a vim že bych měla ale nechci)sem se na něj strašně na*rala a pokaždý když mě chtěl vzít sebou tak dostal facku a pak byl táák hodňoučkej

myslim že sem ho to dostatečně odnaučila

jo a ještě sem vám neříkala jak tam dopoledne přišli nějaký burani, bylo jich asi 10 a šli zmlátit Ivanku a my sme jí různě schovávali, nakonec sme jí schovali do popelnice kde byl oves

ale našli jí a pak sme chtěli vymyslet něco na starostovou a 2 takový starší pani a tak sme zavolali Vojtíkovi to je takovej chlap, on řekl že přijede jenže oni se zamkli v obytnejch

my sme za nima lezli balkónem jenže to moc nešlo nakonec musely otevřít protože tam šel starosta

a pak tam přišel Vojta a zmlátil je