Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
www.youtube.com/watch?v=wA2R0OhSur8
tak to je humus ale je to dobře vymyšlený, to video a myslim že přestanu chodit do jídelny
1. dubna 2009 v 18:31
potihcpd
jinak ff uz pristup nema...zmenil sem heslo a nehodlam ho nikomu oznamit...mozna vam ho reknu az smazu stranky vecer...
1. dubna 2009 v 18:30
potihcpd
oslik: ne uz na blogu sme to resili...
1. dubna 2009 v 18:26
oslík
takhle: já sice sem divná ale ne tak aby na to někdo přišel přehnaně rychle a na tak hodně abych musela do blázince, takže akorát ale v sekundě sem byla ještě divnější
1. dubna 2009 v 18:23
oslík
to je fakt hustý!! Vždycky kdysž napíšu že tu někdo neni,tak v tu vteřinu se tu objeví už vim jak to udělám, až budu chtít aby tu někdo byl
1. dubna 2009 v 18:23
oslík
po 6.? To mě těší, nejlepší číslo
1. dubna 2009 v 18:22
oslík
já to věděla sem kouzelník
oslík
hele, nepřijde ti, že už tu tak trochu nejseš?
Firefox
nproste ses duvna k tomuto zaveru sem vcera dspel jiz asi po 6.
1. dubna 2009 v 18:09
oslík
vy nic nepíšete, já a Lukáš píšem opravku opravky...cože? Já nic s divností ve spam diskuzi neřešim...my sme toho už řešili... ale mohl bys, ne? Kdybys chtěl.
1. dubna 2009 v 18:08
Firefox
njiste sou tpotihcpdovi stranky, ja sem jen zastupce, az tolik s tim nnadelam...
a resili sme t. a i ted v spamdiskuzi
dejak?? jakto? cpisem? tuz spise v patek? dyt rikal, zbude jen zkouset!
a hee, pise svubec zitra neco?
1. dubna 2009 v 18:03
oslík
firefoxi, vlez do administrace a změň heslo
1. dubna 2009 v 18:03
oslík
a nevim proč chceš mazat minulost a to mi připomíná že bych se měla učit děják
1. dubna 2009 v 18:02
oslík
my sme to řešili? Už si ani nevzpomínám já vim, že bych to nedokázala a taky že nic neříkám v tom smyslu že bych to dokázala, tak nevim proč to říkáš. Rajka je jedna holka. Tak se směj aspoň něčemu jinýmu, ne?!
1. dubna 2009 v 18:01
potihcpd
a omluvte me, musim se lecit...jsem nemocny a kci jit na maraton...
1. dubna 2009 v 18:01
potihcpd
ne...hodlam smazat tuto minulost...i kdyz me to dost mrzi...
1. dubna 2009 v 18:00
potihcpd
oslik: to kdo je divnej sme uz resili...kdo nni divnej nni normalni a kdo je normalni je divnej...
a nvm, jestli ty bys tohle vubec dokazala nekdy udrzet alespon ten rok...
a fak nvm kdo je to rajka, takze se tomu nemohu smat...
1. dubna 2009 v 18:00
Firefox
nok, a ttnmuzes predat nekomu jinymu? v dtridni spravy. cusatalon sou njpopularnejsi tridni stranky, nmuzou byt jen tak zruseny
1. dubna 2009 v 17:55
oslík
to mi připomíná Rajku
1. dubna 2009 v 17:54
oslík
jestli to myslíš vážně tak seš divnej a jestli ne tak seš taky divnej z toho můžu odvodit jen jedno: seš divnej