Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
a proč ses teda kdysy jmenoval explorer, metráku? (myslim žes to byl ty, už sem to trochu zapomněla a mám v tom maglajs)
25. března 2009 v 20:54
oslík
dajrajt: dík ale stejně se v tom nevyznám tady je to nějaký divný...
25. března 2009 v 20:54
Mëträkül
explorer je taková s.... no radši nic chrome je asi nejlepší jen to stahování by měli trochu zlepšit...
25. března 2009 v 20:53
oslík
žehli: já sem tě odmítla protože jsem byla pod vlivem nějakýho nežádoucího vlivu já na to jeho heslo stejně nechci přijít protože by si toho všiml a naštval by se
25. března 2009 v 20:53
dajrajt
no v xp se to dela tak ze jak mas vpravo dole na hlavním panelu zobrazeny běžící programy tak klikneš pravým tlačítkem na takovou tu kolonku se zvukem a tam vyberes multimedia a das zvuky. tam mas zobrazeny vsechny zvuky pri vypinani zapinani a i pri klikani apod.. ja si to tak odnastavil...
25. března 2009 v 20:51
žehlička
firefoxi a ty mě snad chceš??? ....
25. března 2009 v 20:51
žehlička
jo, google chrome máme ale já stejně používam explorer a sem spokojená... nepotřebuju ňáký vymoženosti...
oslíku tebe samozřejmě chci ale ty mě ne ... já sem tě žádala o ruku a tys to odmítla....
no to máme taky ale já sem na tátovo heslo přišla
25. března 2009 v 20:48
oslík
ahoj.mě nedělá problém si vybrat prohlížeč (s operou sem byla spokojená vždycky) spíš se bojim to stáhnout protože kdybych něco udělala blbě tak by mě táta zabil a navíc to nejde protože si tam táta něco nastavil že všechno může stahovat jen on a já nevim jeho heslo no jdou, ale já nevim jak, takže nejdou
25. března 2009 v 20:46
dajrajt
čau
pro všechny kdo mají problémy s internetem: používejte prohlížeč GOOGLE CHROME. je rychlejší stabilnější bezpečný spolehlivý, no prostě nejlepší.
Stahujte ZDE: tools.google.com/chrome/eula.html?hl=cs
oslík: ty zvuky samozřejmě přenastavit jdou
25. března 2009 v 20:46
oslík
no však jo jenže já sem si toho všimla pozdějc
25. března 2009 v 20:45
Firefox
dyt sem psal, ztu nsem
j, ave
nj, zhl, strasne
25. března 2009 v 20:44
oslík