Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
tak ty kecy jak tmame psat, n.
tak troku sem tpodle tho delal.
a hee, doufam, zste snstopovali 120 minut jakoze simulace skutecne zkousky? pac ja tdelal cely den... a kazde 2. slovo s slovnikem
7. dubna 2013 v 18:18
PrOSiL
Nevedel sem, ze je to tak dlouhy :)
7. dubna 2013 v 16:47
Firefox
mam t, dam tna sesity dnemciny, j?
7. dubna 2013 v 16:17
potihcpd
mkm cus pro
7. dubna 2013 v 16:17
potihcpd
nemam skener, mohu ti to zitra doneste do skoly, ale to ti asi k nicemu nebude uz...
mkm, vy to delate podle tech textu? dyt nez prelozis ty smaotne texty, tak stravis cele odpoledne...
7. dubna 2013 v 15:44
PrOSiL
Nemate nekdo ty texty, jak psat tu nemcinu?
7. dubna 2013 v 10:54
potihcpd
ahoj
nemcina az dnes
7. dubna 2013 v 00:07
Firefox
dobrou, sem tho dneska moc nstih' ae tedkazvecera sem zacal psat tu nemcinu.
dobrou
6. dubna 2013 v 23:11
Firefox
ave
huu, uz sem slek, zsem omylem klik' na nakou reklamu
libi smi t, i ta kostka v zahlavi i o5 spravne rozlozeni smajliku
teda ta sipka kryjici ss odeslat
podle me na tomle predmetu asi kariera vetsiny lidi nezavisi, bral bych to trochu s nadhledem a ze muze byt rada, ze dostane apson neco...stejne si to oznamkuje jak bude chtit...
kompozice byla sracka
6. dubna 2013 v 14:35
trensle
nevím, jaký jsou ty ostatní, třeba by nějaké téma bylo lepší. teď budou asi všichni dělat zlo
jsem koukal na bakaláře a mám tam z M na 1/4letí 2, tak jsem trochu překvapenej, nepřišlo mi, že bych tu kompozici napsal špatně...
6. dubna 2013 v 14:29
potihcpd
cus tr
mam ty od anonyma...proc to nestaci?
6. dubna 2013 v 14:24
trensle
pleš
nemáte někdo nějaký ty texty k tý reflexi? anonym dával něco na fb, ale byly tam ještě nějaké 2, ty jestli byste kdyžtak někdo neměl...