Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
11. března 2009 v 15:08
oslík
na tu sms pepa už neodpověděl

vsadim se že buď někde brečí nebo už balí někoho dalšího

11. března 2009 v 15:05
žehlička
čau...
11. března 2009 v 15:04
oslík
Hele já du psát tu úvahu

11. března 2009 v 15:04
oslík
ahojky

11. března 2009 v 14:56
žehlička
co ti provádí?

11. března 2009 v 14:45
Em
to je hrozný, chudáček nedal 1300

promi%ň ale přijde mi to fakt vtipný

a že si z tebe udělali srandu to ještě neni tak hrozný, ne? kdybys viděl co mi provádí Jana

11. března 2009 v 07:54
saphira
Hmm... To máma mi zabavovala mobil (důvod raději nebudu uvádět

... prostě jí vadilo, že si po desátý volám s jednou osobou...)... Muj mobil! Koupenejch z vlastních prašulek!... A to tě od toho počítače prostě nevyhodí? Kdybys měl moji mámu, měl by si zadek na fašírku, když by jsi neudělal to, co by chtěla. Kamarádce její máma bere kabel od kompu a dává jí ho na přesnej limit... Taky dobrý
A sice moc nevim, o co s tou +diskuzí jde, ale vybodněte se na to... Přece si nenecháme rozežrat republiku zevnitř... Omyly se přece stávaj...

10. března 2009 v 23:38
Firefox
jinak, vrkoli me spory s mamou ohledne casu spani tim, zmi asi zabavi pocitac. odpovim okupaci rodineo pocitace a zatvrzelejsim odmitanim cz obcanstvi, o kereo prijeti se jiz mirne uvazoval. nhodlam zpocatku ustoupit ae esi mi ho dvelikonoc nvrati, tak mozna budu muset. kazdopadne jiz zitra budu asi psat z jiny ip.
ete 1 vyjadruju poboureni nad podvodem v +dis. zitra v skole v zde budu predkladat sve argumenty, tohle nnekam jen tak. kryti podvodu z administrace jete veci podvod!!!
jinak brou noc
10. března 2009 v 23:34
Firefox
stu ete?
10. března 2009 v 22:53
žehlička
čau... no nebudu tu...
10. března 2009 v 22:52
Firefox
tete nvm, budu cnima resit zitra. ocekavam cesny pristup.
j, prozivam taz moc, tuznavam, ae tohleto jproste podvod!
btw sestra uz sla, za cca 3/4 hodky sem z5, ae uz tu asi nbudes, c? dyztak cau
10. března 2009 v 22:48
žehlička
no dobře už to chápu.... jenom myslim že to moc prožíváte

.. a čeho tou stížností docílíš??
10. března 2009 v 22:48
žehlička
hmm....
10. března 2009 v 22:45
Firefox
takle, jisteze mi vadi znmam 1300, ae uznal byk pro tentox svou porazku, dyby tho potihcpd dcili cesnou cestou. jistotu mam, metrakul tpotvdril a krom tho, jinak studelat ani ndalo. jisteze nmuzu tdkazat, ae tohle uz zavisi na svedomi a cti. a jako potihcpd jakozto admin twn podvod kryl tim, ztmazal dyz stnpovedlo. tohle bsnmelo delat. timto ci podat stiznost
btw ted ssprkuje sestra, taze tu ete qili budu
10. března 2009 v 22:40
žehlička
no jo ale máš jistotu že to tak je?.... a vadí ti teda jenom to že něco asi porušili nebo to že to 1300 nemáš ty?
10. března 2009 v 22:37
Firefox
jako, zhl posud cama: davaj ob1, coz snsmi s tim, zspolehaj na druyo a 1 z nik maze tcsnpovedlo. jako tohleto j2nasobny podvod stejnyk rozmeru, jako dyz snedo veme 2 compy a bude sna nik stridat pres nekolik 100. pravdidla tumoznuji, ae nni tcesny a myslim, ztohleto bsnmelo
10. března 2009 v 22:35
Firefox
j, cau
n, promin, n1m s tebou jako s debilem, jen smi tnce vysvetlovat. j sem tu, ae uz sdu sprkovat
10. března 2009 v 22:34
žehlička
hmm seš tu ještě?
10. března 2009 v 22:31
žehlička
hmm zajímavý že se mnou všichni jednaj jako s debilem

.... no nic..
10. března 2009 v 22:29
Firefox
priznals zste spolupracovali, pac potihcpd dal 98 a potom 00 aniz bvidel zs dal 99. coz jvlasne poruseni pravidel, pac navysil o 2. nmohl mit jistotu, znedo mezitim da 99. tohlecto sveci o dmluve a spolupraci
nic, zhl, npomlouvame te, nboj