Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. února 2009 v 21:41
Em
ta co byla buvol, jak před ní zdrhali a nelson prej : "Já bych potřeboval vzít za ruku, já se bojim toho čerta..." :)
9. února 2009 v 21:41
oslík
No jo, já vim, ale myslim že většina těch prcků by tak taky nejela...a jestli tam nepojedou Malcolm a Nelson což myslim že spíš ne (nechci strašit) tak se na to rovnou můžem vykašlat

asi máš na mysli Kristýnu, ne?

9. února 2009 v 21:40
Em
tak červenovlasá

až mi to řekneš tak si vzpomenu, jak ti řikala že bysme měli poděkovat přírodě za houbu, nebo co
9. února 2009 v 21:39
Em
přece bys tam jela už kvůli těm lidem tam, ne? co třeba Noemi, Malcolm, Nelson, Sam, Maruška a ty všichni prcci?
9. února 2009 v 21:38
oslík
zrzavovlasá? Takový vlasy tam měla snad jen Sára ne?
9. února 2009 v 21:37
Em

no jo..... třeba bude vedoucí ta.... (už nevim jak se menuje

ta zrzavovlasá)
oslík
já na žádnou vodu nechci

dyť by mi zas vypadl prst...
oslík
já se taky těšim...výjimečně...to bude tim že mám 14 dní službu

Em
a musíme jet někdy v červnu na vodu

9. února 2009 v 21:36
oslík
Jestli bude tak jo...víš co Verča má to mimino a kdyby měla bejt jiná vedoucí tak tam asi nepojedu

Em
já se těšim na prázdniny

Em
hele Oslíku výtvarnej tábor bude zase jako minulej rok? táta už domlouvá prázdniny :)
9. února 2009 v 21:34
oslík
dneska sem jela na Numirovi z výběhu bez sedla...tajně

to se totiž hrozně moc nesmí...když žejo nemáš ani přilbu vůbec nic...ale byl hrozně hodnej a ještě sem vedla na vodítku Oriona

to je taky pěkknej tlusťoch, takže když sem někde procházela tak sem to musela brát s rezervou

9. února 2009 v 21:32
oslík
Víš co a kdyby si zvykl že po vyjížďce něco dostane, tak by mu to jen uškodilo...začal by hnedka chňapat po ruce, což o to, mě by to nevadilo, ale někteří cvoci by hned měli potřebu ho za to plácnout protože dělá něco nepatřičnýho...
9. února 2009 v 21:31
Em
:)
9. února 2009 v 21:30
oslík
No já mu nemusim nic dávat, stačí když ho pořádně pochválim

jasně, koně který sou zvyklí mít za odměnu žrádlo, tak možná, ale pro Pamírka je odměna i když ho třeba dlouho čistíš to uplně hezky stojí

9. února 2009 v 21:26
Em
Náhodou to nemáš potřebu tomu koni něco dát když se s tebou táhne na tý vyjížďce? To my s brrn jim vždycky dáváme kýbl chleba :) ikdyž třeba Bazalka to potřebuje...

9. února 2009 v 21:26
žehlička
no jistě, tqblety na hubnutí.. nebo bonbóny na štíhlou linii "katjés jés jes jes"

...
9. února 2009 v 21:22
Firefox
tak mu kup neco na hubnuti

9. února 2009 v 21:22
oslík
Taky myslim že bral, ale já ho nedám...