Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
ale ještě k tý občance, já sem ráda že to bude jenom písemně prtože to nemam ráda takovýhle vystupování... to sem minulou hodinu občanky schválně přicházela o hlas abych to nemusela dělat
8. února 2009 v 16:04
žehlička
no to víš ... ale dyť je snad jedno kdo má stovku ne?...
fak? aha, ja o nem teda nic nvm . jak vidim, byla crasna svine
n, vis, ja cekam az nedo da 299
8. února 2009 v 15:56
žehlička
no já vim ale my to děláme spíš z prd*le .. krakonoš znečišťoval ovzduší tim že hulil a že dycky když zmizel tak po sobě nechal velkej oblak kouře a taky nechal hajnýho a trauntenberka ve skále celej rok hladovět..
8. února 2009 v 15:51
Firefox
tady taky
z ceo? dyt krakonos nic nudelal n? zato hus byl kacir
8. února 2009 v 15:50
žehlička
hej tyjo ty seš v plus diskuzi a tady ne... firefoxi..
8. února 2009 v 15:17
žehlička
no, to já obžaluju krakonoše ....
8. února 2009 v 15:13
Firefox
dobree.
pcl, zitra mame zase obcanku. ja ete nmam tu obzalobu. mam obzalovavat husa... pcl
8. února 2009 v 15:09
žehlička
bude to myslim ve středu a bude to na evropu až do španělska myslim.. ta minulá hodina tam určitě nebude...
8. února 2009 v 15:08
Firefox
sme byli dneska s navstevou pryc, ae uz sem doma. konecne u compu. hee z ceo bude ten zemak. a dy bude?
8. února 2009 v 15:06
žehlička
jjo
8. února 2009 v 14:59
Firefox
ave, ste tu?
8. února 2009 v 12:29
žehlička
jj to si pamatuju
8. února 2009 v 12:22
Em
nazdar, hele žehli víš na co sem si vzpomněla? Jak sme jely ještě s oslíkem se koupat na tu babču :D ona k nám přišla a začala nám vykládat jak jí vykradli a jak jejich domácí je teplouš a jak j hroznej a mlela a mlela asi půl hodiny furt to samý a my už chtěly do toho bazénu, tka sme nakonec zdrhly že už musíme
8. února 2009 v 11:37
žehlička
ne, já tu už sem....
8. února 2009 v 10:11
kuře
čauky, to ste dneska teda všichni pryč?
8. února 2009 v 00:02
žehlička
jé a jo ono už je nějak pozdě... to mi nějak nedošlo...