Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
28. ledna 2009 v 19:04
kuře
no mě to příde trochu ujetý,když tam píšeš:no,teď tě pohladím a vyčistím a půjdu s tebou na vyjížďku....

28. ledna 2009 v 19:04
oslík
Já sem to taky dřív hrála, ale ty ovečky sem nikdy nezabíjela, ale nejlepší mi přijde takovýto jak si tam vymyslíš vlastní mapu, já sem tam udělala strašně moc slonů to bylo bezva

28. ledna 2009 v 19:03
oslík
ale ten ufonek je fakt dobrej, třeba že se tam fakt o těch koních něco naučíš a takhle...ne jen že jednou za měsíc napíšeš ahoj koníčku jdem se projet
28. ledna 2009 v 19:02
kuře
no,k tý age,tak můj brácha jí dřív hodně hrál a já sem se na to koukala, a přišlo mi to docela v pohodě,tak já si to zkusi m zahrát

,ale je to asi spíš víc záživný pro kluky,ne?
28. ledna 2009 v 19:02
Firefox
age jcely virtualni a trapne mi tnpride

28. ledna 2009 v 19:01
oslík
Mě to nepřijde trapný, jen mi přijde trochu naivní myslet si, že se jim tam někdo přihlásí. Pokud jde o virtuální stáj ufonek, to je bezva, to mě docela baví...protože je to kvalitní, zatimco blog, estranky, webgarden a takhle v kombinaci s 11-16 letou holkou to neni zrovna nejlepší
Firefox
nj, s tim souhlasim
kuře
hmm

28. ledna 2009 v 19:00
oslík
Ale to prostě nejde neříkat, když se na něj fakt těšim

28. ledna 2009 v 19:00
kuře
Hlavně mi přijdou holky trochu trapný,jak maj ty virtuální stáje
28. ledna 2009 v 18:59
oslík
Já třeba nejsem blázen do obrázků s koňma, ale když je na nich Ibišek...to máš stejný jak s lidma, nechtěla bys mít někde nalepenýho nějakýho de*ila, ale když je to někdo, koho máš ráda, tak jo
28. ledna 2009 v 18:59
Firefox
dobre, zoslik tady porad rika jak stesi na ibiska

28. ledna 2009 v 18:58
oslík
Ne, nedotkla ses. Mimochodem Ibišek má narozky už za 9 dní

28. ledna 2009 v 18:57
Firefox
pcl. dybys vedela jaka. hledame nejnizsi cislo... taze budeme pocitat postupne v zaporu az dokud ho nnajdem.

hrali sme tod obeda a jtdcl vycerpavajici. jak vidis, dosli sme od -1 do -1061

oslík
já vim, ale já odmítám pak takovouhle hru hrát. To už je lepší i The Sims II-mazlíčci, to je děsná pí*ovina

kuře
já mám koně celkem ráda,jako každý jiný zvíře,ale jak sem řekla,vaděj mi lidi,co jima maj polepený sešity,penály,tašky atd. ale když ty lidi zrovna o nich nemluvěj tak,že se těšej až toho svýho koně uviděj a že má za 13 dní narozky,tak sou v pohodě.Ale nechtěla sem se tě ňák dotknout.Jestli sem se tě dotkla,tak fakt promiň.Já si na koni taky ráda zajezdim,když mám příležitost.
28. ledna 2009 v 18:55
Firefox
pcl

, tjzajimavy. ty ovecky rozhodne nsou poctatou hry, i dyz bez nik (v krocanu, zalezi od mapy) zavisi hodne. stoji na tom veskera ekonimoka dark age a dyz skazis dark, tak nmas moc velky sance vyhrat hru, n.
28. ledna 2009 v 18:55
oslík
tyjo, to je sprostý že si takhle uděláte vlastní diskuzi

sice je to hra, ale stejně je to nespravedlivý a hnusný

28. ledna 2009 v 18:54
oslík
ne, mě je 13

ale tam se má chodit hned po narozkách a mě je 13 už půl roku
28. ledna 2009 v 18:54
oslík
Já třeba nechápu ty holky, kterejm se koně prostě jen líbí, tak maj všechno s koňma a všude píšou I love horses (teď nic proti Dianě, to je zas něco jinýho) a koně viděli jen párkrát a jeli maximálně tak na pouti. Když ale koně poznáš, tak je to fakt úžasný