25. ledna 2009 v 20:34
Ehm, takže aby se to trochu hnulo a hlavně protože už zase nejsem admin (

) tak to musim takhle jako krajní řešení hodit do diskuze....
Společnost Muhara corp. se vyjádřila definitivně k přístupu cusatalonu a to konkrétně takhle:
Zdravím,
takže aby bylo jasno, nebo alespoň jasněji....
Ty požadavky co jsem požadoval... radikálně se bráním označení jako vydírání, jde pouze o obchod. "Smlouva bude obnovena pokud...." není vydírání, vydírání by bylo např. "Přežiješ tehdy, když...." a podobně. Jednalo se pouze o podmínky. Vydírání je tresný čin a z nepodloženého obvinění z trestného činu.... no radši na to nemyslet, to jsem jako taky přeslechl.
Jinak když už jde o ty požadavky, nemusí být naplněny. Šlo pouze o jakousi taktickou hříčku, se kterou jsem právě přestal. Testoval jsem tvůj postoj k "podmínkám" jestli mi rozumíš.
Přeložení do cizího jazyka bylo ilegální. Zapůjčil jsem ti právo na zveřejnění Muhary, na nic jiného.
To mi teď ale už taky nevadí...
Ano, výmaz mých příběhů z vašich stránek byl nepovolený. Neměl jsem práva cokoliv mazat, to co jsem mazal by se dalo uznat jako polehčující okolnost (mazal jsem něco svého).
Každý z nás se tedy provinil a navrhuji proto jednoznačné jednoduché řešení - já budu dodávat Muhary a dostanu heslo k Cusatalonu jako předtím a vy v Cusatalonu budete nepřekládat a zveřejňovat Muhary jako předtím.
Tenhle postup se až doteď zdál správný a myslím, že správný i je, navrhuji tedy vše zachovat a v podstatě dělat, že se nic nestalo.
Teď sice asi vypadám jako ten, kdo si přeje, aby se vše vrátilo k původnímu a už se o tom nemluvilo.... není to zcela tak. Můj postoj je zcela jednoznačný a to takový, že povoluji, ale nepotřebuji, aby společnost Cusatalon zveřejňovala Muharovy příběhy.
Jinak v blízké době pokud nedojde k nějakému závažnému nesouhlasu s výše napsaným textem nebo k nenaplnění podmínek obnovení smlouvy, brzy dorazí další dva díly Muhary, což můžete brát i jako motivaci.
Himbajs
Vlastník Muhara corporation