Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. ledna 2009 v 23:25
Firefox
ja? nn, proc?

btw do tu mmtalne j?
9. ledna 2009 v 22:01
čegi
virevoksi ti se asi ´otne nutis
9. ledna 2009 v 21:54
Firefox
tak ja du, caute
9. ledna 2009 v 21:49
Firefox
zapomnel sem ň...
9. ledna 2009 v 21:47
Firefox
hmmmm ocividne n... tak teda konec, n...

cekam odezvy

9. ledna 2009 v 21:46
Firefox
velka pismena prezili cistky, mala n, zvazte t:
A ábcčdď E éěfghch I íj K L M N O ó P q R ř S š T ť U úů V wxyýzž
tedy, kompletni ceska abeeda ma 42 pismen. tercianska ma 14. vzali sme 2/3 pismen. snad ncekate, zmuzem odstanit 2/3 abecedy bez tho, aby tmelo na jazyk dopady!?
9. ledna 2009 v 21:41
Firefox
si tu ete? pac nvm, esi ma tato "lingvisticka prednaska

" nakyo poslukace vn...

9. ledna 2009 v 21:38
Firefox
tj dobre. kuprikladu presto zsem odpurcem ypsilonu, tak mi nekera slova s i namisto y vypadaji fak blbe. procistenim abecedy nastava mnoho njasnosti a osklivosti v jazyce a dyz nbudou nejak o5 zarovnany, tak ten jazyk nbude hezky. sice nrad, ae musim vyjadrit domnenku, znase abecedni cistky sou natolik velke, zbneslo tento jazyk privest k dkonalosti bez opravdu velkyk gramatickyk, fonologickyk zmen a pripadne i zmen ohledne pisma v bez nejakyk obmen v slovni zasobe, proti kterym svsak sikni, ntajim szi ja, stavime
9. ledna 2009 v 21:34
Firefox
ae ete ohledne tercianstiny: sem sice silnym zastancem tohoto projektu, ae esi bkom tnekali, tak jak tjted, tak nvm, ae nbylo btmoc dobry. tercianstina jcestina akorat ssredukovanou abecedou. a kazdy jazyk jprizpusoben sve abecede. esi zmenite abecedu, ae slovni zasobu, gramatiku a fonologii nekate, tak vznikne nlibozvucna a az dle me "hnusna" zhatlanina. proto byk ete tercianstinu nnekal v takovemto stavu. problem jv tom, zslovni zasobu nvytvorime a k kompenzaci thoto bkom pro dosazeni krasy a libozvucnosti tercianstiny meli o tvic zmenit gramatiku a fonologii a oboji prizpusobit sredukovane abecede.
9. ledna 2009 v 21:30
Em
jó, docela kapu
9. ledna 2009 v 21:28
Firefox
si tu vn? ja za qili zase pudu...

9. ledna 2009 v 21:26
Firefox
pcl. taze, v bylo shledano pouzivanejsim, nez f. stejetak jako s oproti z, p oproti p. preblem prectavovalo t a d, ae vzhledem k tomu, z c spise ts, tak ziskalo t prednost pred d. t h jslozitejsi, funguje jako prizvuk na nasledujici slabiku. esi jna konci, prizvucna jpredkozi slabika. esi jpred 1. samohlaskou, pak na ni prizvuk zustava a h snvyslovi. kapes?

9. ledna 2009 v 21:21
Firefox
na qili sem z5, ae du vas cist
9. ledna 2009 v 21:16
Em
čus
9. ledna 2009 v 21:16
Em
a k tersianstine ia sem s tim mluvila tselou topu v metru s oslikem a ta se pak nasrala a otesla

teta skoro otesla :) iktys se*e me to h ' iak se to ma vyslovovat? a pak prots se rika v a nerika se f kdyz f je mektsi...
9. ledna 2009 v 21:12
potihcpd
na agstudents je vse krom bakova absolutismu...
a ja se s vami taky dnes loucim, zejtra tu budu az vecer...tak se mejte...
9. ledna 2009 v 21:04
Em
čau :) už tu nikdo asi nejste, co... tak nic
9. ledna 2009 v 20:55
žehlička
hele tak čau, už du spát....
9. ledna 2009 v 20:52
žehlička
hele nepsala si mi že mi něco pošleš mailem?
9. ledna 2009 v 20:51
žehlička
jo a ta fotka je dobrá...