Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
jhezke, zttady rikas, ae dyz uz trikas tak pripoj duvod n? jako nma smysl tady rict, zsi pi*a a pak nam ntit rict proc...
4. ledna 2009 v 13:21
Em
žehli nebuď nas*aná... tobě to klidně napíšu taky jestli chceš
4. ledna 2009 v 13:20
Firefox
Michaela Vlková je absolventkou oboru politologie na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze (2006) a oboru Základy humanitní vzdělanosti (specializace : filosofie/ politologie) na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (2003). Během studií strávila dva semestry na Institut d’études politiques de Bordeaux (2004/2005). Jako stážistka pracovala tři měsíce v Informačním centru OSN v Praze (2005/2006) a pět měsíců v českém tiskovém oddělení Evropského parlamentu v Bruselu (2007). V Technologickem centru začala pracovat v prosinci 2007 nejprve jako členka projektu NICER. V únoru 2008 přešla do skupiny CZELO, kde má v kompetenci priority Energie, Životní prostředí, Doprava a Vesmír.
hee sry, ae tohle smi nzda jako cestinarka
4. ledna 2009 v 13:20
žehlička
hmm
4. ledna 2009 v 13:19
Em
normálně já sem taková pí*a že to až neni možný... bohužel vám neřeknu proč oslík to má v mailu. Takhle něco pos*at se mi už dlouho nepovedlo...
4. ledna 2009 v 13:19
Firefox
ave
4. ledna 2009 v 13:18
Firefox
ta anketa: himbajs ma rekneme v oblibe antarktidu a nvm, csstalo, ae asi po nake vymene nazoru ohledne antarktidy mezi potihcpdem a himbajsem, tam potihcpd dal tuto anketu, ae nvm, nido mi nic nrek, tjjen muj typ. ae treba spamatujete, 1 znavrhu drocenky v sekunde byl antarktida smrdi, pro kery paradoxne hlasoval pouze himbajs
4. ledna 2009 v 13:18
žehlička
čau em... vlkovou budem mít na češtinu a nikdo kromě aničky d. jí nezná...
4. ledna 2009 v 13:17
Em
to já se celý prázdniny hrozně těšila, ale teď... nejradši bych zase byla na silvestru na horách...
4. ledna 2009 v 13:16
Em
čau, jaká zase vlková???
4. ledna 2009 v 13:15
Firefox
bre rano. ja kodim dkostela az vecer. zemak taky nmam, vypada tna utery vecer...
hee nma byt mlada. dyt rikal, zsem pride jen na mesic, cde ddukodu a pak vemou nekoo jinyo. teda nvm, esi ta mikaela vlkova jten nedo jiny, ae pokopil sem ttak, ztjta stara. v sem tsekno pokopil spatne, n...
ja sdskoly ntesim. maximalne na podpis smlouvy s I. A...