Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
24. prosince 2008 v 13:56
žehlička

...čus... no taky se tak bavíte jak já? tady je to děs a nikdo se se mnou nebaví.. teda spíš já se s nikym nebavim ale to vyjde na stejno

...

24. prosince 2008 v 13:55
potihcpd
tj..ted uz fak du...a budu tu asi az 27.
24. prosince 2008 v 13:45
Firefox
hmmm, ja tu ete qili budu, ae pak budu neco delat rynami vc a pak ete balit darky. ae stejne jsranda, zmuzem takle na stedry den komunikovat.

24. prosince 2008 v 13:31
potihcpd
nnic, asi uz npridu...mejte se a uzijte si den...

24. prosince 2008 v 13:26
potihcpd
ave sem tu na qili...
24. prosince 2008 v 12:46
Firefox
bonan matenon
tyjo, ja sjako svoje sny takle npamatuju. a tat mi pak himbajs rika, zmam ukylnou pamet.
24. prosince 2008 v 09:58
žehlička
pááááá
24. prosince 2008 v 09:54
oslík
Hele žehli promiň ale asi budu muset jít, doufám že se tady ještě dneska stavim...aspoň na minutku...možná večer ale to tady zas vy nebudete...no nic prostě tu možná ještě budu zatim pá
24. prosince 2008 v 09:52
oslík
mě když sem měla horečku se mi zdálo že sem v nějaký tělocvičně a proti mě jde nechutný moře vojáků to bylo fakt strašný a když sem se probudila tak sem nemohla poznat můj pokoj musela mi máma rozsvítit

protože já sem furt říkala že můj pokoj neni tak malej (připadala sme si jako by mě zavřeli do krabičky od sirek)
24. prosince 2008 v 09:51
oslík
ahojky
24. prosince 2008 v 09:43
žehlička
brý ráno...

vypozorovala sem že když mam horečku jako hodně vysokou tak se mi zdá furt to samý ale ani nevim jesi je to doopravdy sen....
24. prosince 2008 v 09:41
žehlička
24. prosince 2008 v 08:51
oslík
www.kone-online.cz/cs/detail-zajimavosti/nejvetsi-nejmensi-kun/
hustý..ta maličká je roztomilá ( a narodila se 6.6.1996

) a ten velkej je uplně úúúžasnej

24. prosince 2008 v 08:42
oslík
Hele ale už mě to tu nebaví když tu nikdo nejste

24. prosince 2008 v 08:36
oslík
A ještě něco: vůbec nevim jak je to možný ale asi tak když mi bylo 5, zdálo se mi něco 3krát za sebou, pak se mi to zdálo třeba v 6 a naposled ve 12 a nevim proč. A je to že sme šli s tetou, sestřenicí, tátou, mámou,...prostě celá rodina po cestičce vlevo byla nějaká hora a vpravo bylo jezero a najednou moje sestřenka viděla v tý vodě loď tak na ní sedla a otevřelo se tam nějaký něco a ona si do toho dala tašku a pak zjistila že si sedla na krokodýla a tu tašku mu dala do tlamy a ona jí chtěla zpátky tak mu tu tlamu otevřela a on jí sežral

24. prosince 2008 v 08:32
oslík
Je normální když si sama sobě vyprávim moje sny?

no asi jo...a mě se normálně něco zdá tak jednou za měsíc ale v listopadu sem měla hned 4 sny za sebou

a 3 z toho byli o koních

jeden byl stašnej že sme byli na janovce a valaši se pásli na betonu v nějaký divný hale a já sem hledala Ibiška jenže všichni valachové byli stejný jak Ibišek (kromě toho ocasu..takže sem je musela všechny zezadu obcházet) nakonec sem ho našla

to sem si připadala jak nejšťastnější člověk na světě

. Další sen byl že sme šli s bratrancem v jedný ulici a tam sme viděli jak má někdo na zahradě hezkýho ryzáka (ale na tom neni nic zvláštního, já tu ulici znám a opravdu sme tam jednou s bratrancem viděli ryzáka) a pak sme šli zpátky podel pole a bylo to děsný protože nás tam strašili nějaký srašidla

. A ten třetí si už nepamatuju jen vim že tam byla žehlička a ten bez koní už si taky nepamatuju...škoda
24. prosince 2008 v 08:28
oslík
Cože? Se špačkovou? Chudáku

..no to mě se taky nic moc nezdá..ale nedávno se mi zdál taky dost hnusnej sen

(žehličce a Em už sem to asi řikala) no prostě sme byli já, máma a brácha a chodili sme někde v přírodě a hledali sme barák kde bychom mohli spát (tohle neděláme běžně) a jeden sme našli a tam se dalo jít po takovym žebříku nahoru a sme tam šli a máma na bráchu že je to tam nebezpečný on tam stejně šel tak sem šla za nim a tam byla v posteli mrtvá jeptiška

(zní to strašně srandovně, ale v tu chvíli to byl nejhorší sen v mym životě, protože sem se jí strašně bála...a ještě jak divně tam ležela..) no a najednou sem se octla u nás na pískovišti (který už tady neni) bylo tam a já sem odhrnula kousek písku a celý se to pískoviště divně rozzářilo

jako zní to jako normální sen ale bylo to fakt děsný..
24. prosince 2008 v 08:23
oslík
asi tu nejste, co? Já sem tu jenom tajně (ehm..tajně...ten náš počítač vydává taj úžasný zvuky-podobný jako když Orion příjde na něco co se dá jíst líp než hlína, takže předpokládám, že brácha o tom ví ale moc mi to nevadí)
24. prosince 2008 v 08:22
oslík
nazdárek

24. prosince 2008 v 00:38
Firefox
ntak, ja asi pudu, dyz tu nido nste... snad smi dneska bude zdat neco hezcio, nez vcera. pac jako v tom snu byla treba scena, zsem s dajrajtem a himbajsem na obede a ona (spackova) ke me pride a rekne, zme miluje, coz je dcl preqapi, pac tnvedeli... n, nic, bonan nokton...