Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
23. prosince 2008 v 15:51
oslík
jako by nevypadne, ale mě připadá jako by vypad prostě je to hrozně nepříjemný a nechutný...to bys musela zažít...
23. prosince 2008 v 15:49
žehlička
no já sem v bazénu byla v sobotu ale teďka už bych nechtěla protože mam rýmu

23. prosince 2008 v 15:48
žehlička
cože?

???? "vypadne prst u nohy z kloubu"????

23. prosince 2008 v 15:47
oslík
No prosim tě to zas u nás je to taky děsný musela sem luxovat a škrábat brambory a jánevimcoještě a máma mě nechtěla dovolit sem jít, protože ostatní (kromě mámy a mě) jdou do bazenů a já tam nejdu protože se mi nechce a protože dycky když sem v bazenu tak se mi stane že buď:
1) příšerně mi zalehne ucho a odlehne až asi za týden (jestli vůbec..)
2) mi "vypadne prst u nohy z kloubu" jako ne doopravdy ale připadám si tak...děsný...
a máma jako že jí budu pomáhat,to fakt jako ne...

23. prosince 2008 v 15:45
žehlička
super
23. prosince 2008 v 15:43
oslík
jo sem tu..
23. prosince 2008 v 15:41
žehlička
hele ty tu už nejseš???? prosim buď tu jinak se asi zbláznim...

23. prosince 2008 v 15:37
žehlička
u nás je teda super vánoční pohodička

... to si umíš představit.. agáta s vojtěchem strašně furt řvou a blbnou a je tu děsnej hluk a už mi z toho hrabe....
23. prosince 2008 v 15:35
žehlička
dobře ty

...
23. prosince 2008 v 15:33
oslík
nazdárek..tak přece jenom nejsou ty vánoce uplně na ho*no, mám počítač u sebe v pokoji

protože v obejváku je ten za*ranej strom

23. prosince 2008 v 13:31
žehlička
čus

23. prosince 2008 v 13:30
Firefox
pcl, ae nic... n, tj1, ja uz budu muset, pridu nedy behem dneska, zatim cau
23. prosince 2008 v 13:22
žehlička
cože

??? ...

23. prosince 2008 v 13:20
Firefox
Španělé jsou imperiální velmocí, v této době jim dokáže konkurovat jen velmi malý počet civilizací. Mají přístup ke většině jednotek i technologií včetně všech prachařských, ke kterým se navíc vztahuje hned několik civilizačních bonusů. Španělé naprosto excelují v situacích, kdy mají velké množství zlata, neboť jejich nejúčinnější jednotky jako hand cannoner, conquistador, paladin či bombard cannon jsou na tuto surovinu velmi nároční. To by mohlo vést k názoru, že Španělé jsou bez zlata odsouzení k porážce. Ovšem pravdou je přesný opak. Pokud se hra vyvine tak, že dojde zlato jedno z jakého důvodu, pak pokud hrajete za Španěle, máte napůl vyhráno. Jsou totiž jedinou civilizací, které jsou zpřístupněny tři tzv. trash units, tedy jednotky které nestojí zlato (hussar, halberdier, elitní skirmisher) se všemi existujícími upgrady. Navíc hráče jejich vylepšení pomocí blacksmithu nestojí zlato. Španělé se tedy na první pohled mohou jevit jako na zlato nejvíce náročná civilizace, avšak pravdou je, že naopak jsou civilizací které se daří bez zlata nejlépe ze všech. Španělé mají značný bonus k výnosu z obchodování a tak většinou nedostatkem zlata netrpí, pokud ovšem zlato dojde, jsou na tuto situaci více než dobře připraveni.
ja sem de*il. dyt sem ete i vyrabel scouty!! ae me fak vubec nnapadlo smisto paladinu vyrabet hussary. tyjo, jak ja tu hru mam ete ulozenou, ae uz smi nnahrava, taze ji nci hrat dal. ae ja sem fak puk...

23. prosince 2008 v 13:18
Firefox
pcl. my mame umely, sklacai ve sklepe. ho budem zdobit ae az zitra.
23. prosince 2008 v 13:17
Firefox
j
23. prosince 2008 v 13:02
žehlička
a seš tu?
23. prosince 2008 v 13:02
žehlička
jj... já sem ani snídaní neněla.... no mámje živej a těď ho mam tady vedle postele a čumim na něj ale ještě není vyzdobenej... tady je jenom na chvilu a potom bude v obejváku....

23. prosince 2008 v 12:33
Firefox
23. prosince 2008 v 12:29
Firefox
hee vy mate skutecny v umely stromek?