Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
10. prosince 2008 v 16:12
oslík
začala druhé dekáda???Blbost...
10. prosince 2008 v 16:12
Em
čau firefoxi
oslík: inspirovala v tom že je dobrej nápad dělat pro všechny
P:S: čau žehličko

10. prosince 2008 v 16:11
oslík
Ale já to tak nemyslela

10. prosince 2008 v 16:10
žehlička
no znělo to tak jakože konečně si budeš moct sednout s em když tu konečně nebudu

10. prosince 2008 v 16:06
oslík
(hele..to vyznělo tak divně..

myslela sem to tak že chudák Em furt sedí sama

)
10. prosince 2008 v 16:06
oslík
Já taky nechci abys jela do rakouska

já se budu ve škole nudit...

ale aspoň si budu moct na chvilku sednout s Em
10. prosince 2008 v 16:05
žehlička
čau hele dneska du na tu výtvarku a ještě se musim sbalit... ach jo...

mě se do toho rakouska chce i nechce ale myslim že tu bude dobrý jenom mi vadí že je to místo školy...
10. prosince 2008 v 16:03
oslík
Em:hele jak sem tě inspirovala? Vždyť nevíš co dělám !!?!
10. prosince 2008 v 16:02
oslík
ahoj žehličko

oslík

ona si tě jenom nevšimla
žehlička
čau oslíku, em a firefoxi

10. prosince 2008 v 16:01
Firefox
pke pry cau osliku...

10. prosince 2008 v 15:58
oslík
ahoj Em..no já nevim možná si jen namlouvám že je mi blbě psali tam že do listopadu tak to neni zas tak moc starý..však víš jak je to semnou a když je někomu blbě nebo když mám důvod aby mi bylo blbě...

Koralina je fakt bezva!!!

nejdřív sem si říkala že je to divná blbost bylo to takový až moc primitivní ale teď je to super...jak to myslíš?
10. prosince 2008 v 15:53
Em
čau oslíku: hele to mě mrzí.... já si fakt nevšimla že je prošlá :D až potom :D Hele a co koralina? a s tim neměněním názorů: myslim že na tebe nikdo nemá
10. prosince 2008 v 15:49
oslík
to je nějak dlouhý

10. prosince 2008 v 15:48
oslík
No tak přesvědčování je zas něco jinýho..třeba když řeknu že támhle je strašidlo a někdo mě začne přesvědčovat že to neni strašidlo ale strom a mě najednou docvakne že je to strom, tak to samozřejmě uznám. Já vim že bych měla, ale to prostě nejde, možná je to tvrdohlavost nebo fakt nevim...(i když je to docela možný, hodně lidí mi říká že sem tvrdohlavá)...ale někdy se to hodí, někdo ti chce vnutit nějakej názor a říká to hodně přesvědčivě a stejně je to tvoje lepší a zůstaneš si na svym tak je to fakt super...například sem se s Em o něčem vsadila a taky že sem to vyhrála..a vsadili sme se o čokoládu a dneska mi jí Em dala a já sem maličko sežrala a už je mi blbě protože je lehce prošlá...

10. prosince 2008 v 15:42
Firefox
tjhodne blby. jako dyz ma nedo lepsi duvody, nez ty, tak bys mela uznat, zma pravdu. jako ne zbk byl nak lehce ovlivnitelny, ae rozhodne nsem npresvecitelny...
10. prosince 2008 v 15:40
oslík
čau..no tak to já teda mám strašnej problém nechat ovlivnit svůj názor...v něčem mi to příjde bezva ale někdy je to otravný..
10. prosince 2008 v 15:34
Firefox
btw ave
10. prosince 2008 v 15:34
Firefox
nhee, ja sem svuj nazor spise zmenil, ae nci ho tu nak prezentovat, pac mi tpride blbe, dyz sem byl ndavno proti. ne zbyk tzmenit ndokazal, esi ma oponent lepsi argumenty, tak nmam problem nekat ovlivnit svuj nazor