Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
8. listopadu 2008 v 19:09
oslík
Kristýna?? Myslim že vůbec
8. listopadu 2008 v 19:08
Firefox
sryae nvzpomenu si: kristyna byla taky troku proti n?
8. listopadu 2008 v 19:06
oslík
No to teda JE tvoje parketa!!!!!Potvrdí ti to všichni...i žehlička...proč tu vlastně neni? No to je jedno..Em prostě něco napiš dyť ti to děsně jde...
8. listopadu 2008 v 19:06
Em
firefox:

prosimtě to nehroť

8. listopadu 2008 v 19:04
Firefox
v zavorce budete vsechny, ae v jinyk...
8. listopadu 2008 v 19:04
Em
hele a napiš mi mail o tom hororu
8. listopadu 2008 v 19:03
Em
prej vůbec všechno :) prostě já vim že literatura neni moje parketa
8. listopadu 2008 v 19:02
oslík
A Em proč jsi nakonec nejela na toho Huberta?

8. listopadu 2008 v 19:01
oslík
Em no třeba to jak jsi psala o sobě z pohledu Topolky, to bylo děsně hezký a vůbec všechno...
8. listopadu 2008 v 19:00
oslík
A to kotě se jmenuje Šíša. A babička jí zachránila, ona byla u mojí tety která žije kousek od Liberce a tam měli jejich sousedi kočky a vůbec se o ně nestarali a ty kočky měly koťata a bylo jich hodně asi 6 a tahle by nepřežila. A teď je asi tejden u babi a musí brát antibiotika a je to chudák děsně hubená ale ona se z toho dostane a ještě jí Betyna bere jako svoje dítě což je dobře ale ne úplně, protože Bety je děsně neopatrná a dycky jí málem zašlápne. A Venoušek jí nenávidí, protože je to žárlivej blbec. Ne to ne, Venoušek je úžasnej pes a za to jakej je nemůže protože má za sebou úděsnou minulost. No prostě je to bezva kočka
8. listopadu 2008 v 18:58
Em

prosimtě kdy jsem naposled napsala nějakou nes*ačku? (ikdyž jednou, to bylo nedávno na družinovce když jsme psaly krátkej příběh s použitím tak 10 slov, to se mi povedlo

)
8. listopadu 2008 v 18:57
oslík
No to teda máš! Jestli někdo má literární nadání, tak seš to právě ty. A to fakt neni takový to jak říkáš ten obrázek je ale hezkej a nemyslíš si to. Bejt tebou se s tim koukám odsmířit
8. listopadu 2008 v 18:57
Em
oslík: já to řikala
firefox: byla, ale míň než my, protože v tý době neměla doma net a moc o tom nevěděla. Ale jestli jí tam napíášeš tak mě nepiš do závorky

8. listopadu 2008 v 18:55
Em

aspoň něco
oslík: cože ? to fakt neni takovýto tady jsem nakreslila obrázek ale je fakt hnusnej, já už jsem se prostě smířila s tim, že nemam literární nadání :)
8. listopadu 2008 v 18:54
oslík
Víte co ej úplně nejlepší na světě???

Moje babička má víte co? Moje babička má koťátko!!!!!
8. listopadu 2008 v 18:54
Firefox
ave
8. listopadu 2008 v 18:53
Firefox
hee brrn byla taky proti v byla neutralni...?
8. listopadu 2008 v 18:53
Firefox
dobre, bo tam budes zminena (sice jenom v zaovorce...)...

8. listopadu 2008 v 18:52
oslík
Čauves. Em, nevim fakt co kecáš, protože ty když píšeš něco, tak je to vždycky hezký a povedený, prej že nemáš nadání..tos mě docela naštvala...
8. listopadu 2008 v 18:52
Em
no jasně, to si nepamatuješ? jak byl hroch tak jsme tam napsala svůj nejsprostší komentář

A mě to přišlo jako naprostá hovadina