Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
3. listopadu 2008 v 18:22
žehlička
jo tak janek jo??
.. no mame pratchety ale nevim jesi rovna otce prasatek...
3. listopadu 2008 v 18:17
oslík
To nevim. Ale tak knížka je prostě super. Je tam Janek Mráz a to je děsně srandovní a bezva bytost úchylná na kapradí. To si musíš přečíst, ve škole ti dám ten kousek přečíst je to asi jen 1,5 stránky. Nebo si to můžeš přečíst sama (všimla jsem si, že doma nějaký Pratchety máte), je to na straně 100 a knížka se jmenuje Otec Prasátek.
3. listopadu 2008 v 18:14
žehlička
3. listopadu 2008 v 18:10
oslík
Normálně ale dneska se mi to stalo zase, i když sem si četla knížku a nebylo to mejma očima, ale tim že sem se nesoustředila a místo že věž vypadala jako roura jsem přečetla, že věž vypadala jako coura
3. listopadu 2008 v 18:09
žehlička
jtj treba ten talentovanej automat.... sice jt trapny ae t nevadi
3. listopadu 2008 v 18:08
oslík
Nejlepší na tom bylo, že jsem často přečetla nějaký slovo trochu jinak a pak to byla děsná sranda.
3. listopadu 2008 v 18:07
oslík
Například.
3. listopadu 2008 v 18:06
žehlička
jako kuli tomu dejaku??
3. listopadu 2008 v 18:05
oslík
Jo, třeba jak jsi několikrát napsala schválně něco jinýho
nebo jak jsi mi to nechtěla ukázat. Ale neboj, určitě si ty brejle někdy "zapomenu"
3. listopadu 2008 v 18:04
žehlička
to bude sranda.... ale to znamena ze uz ode mne nebudes opisovat ze sesitu a budes si to cist sama
to je skoda... dycky to byla sranda
3. listopadu 2008 v 18:01
oslík
To bude..mě se tam taky nechtělo, ale bude to prostě úžasný bejt zase na svym místě!! Jo tak to já se těšim i netěšim. Netěšim se že na sebe budu muset vzít vodnickou podobu a těšim se že konečně uvidim co to tam ten beneš patlá..a taky se těšim jak se tomu budeš smát
3. listopadu 2008 v 17:58
žehlička
3. listopadu 2008 v 17:54
oslík
Mě nejdřív taky ne, ale pak mi to došlo...teda já se tak těšim až budeme ve třetí řadě!
3. listopadu 2008 v 17:53
žehlička
no ja nevim..... to me nenapadlo
3. listopadu 2008 v 17:51
oslík
Od čeho existuje třídnice, žehličko?
3. listopadu 2008 v 17:50
žehlička
hele a kdo je cegi asi nezjistime protoze nevim kdo na telak chybel...
3. listopadu 2008 v 17:49
žehlička
ja nevim co furt ma ale posledni dobou je fakt desna....
3. listopadu 2008 v 17:47
oslík
Já vim..moje sestra je poslední dobou náhodou v pohodě, dneska sem jí vyzvedávala a dokonce mi dala napít
to je na ní úspěch. No hlavně že už jsi tady a že máš svojí sestřičku ráda
.
3. listopadu 2008 v 17:46
žehlička
ja za to nemuzu... sestra se musela koukat na nakou strasnou pi*ovinu. posledni dobou me strasne se*e, treba furt ma naky de*ilni kecy a strasne ji vadi ze sem furt na pocitaci, prej "je tu v pondeli. v utery, ve stredu, ve ctvrtek, v patek a jeste k tomu v sobotu a v nedeli!" je desne blba to bys musela videt.... takle se to neda popsat
3. listopadu 2008 v 17:28
oslík
ach jo. Žehličko kam ses zaběhla?