Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
1. listopadu 2008 v 20:08
žehlička
ty jo ted sem si to dopsala a mam pocit ze dneska v noci se uz nic nenaucim...
1. listopadu 2008 v 20:06
oslík
Aha..já sem uvažovala že to ct mělo bejt čt takže jakoby český teplokrevník ale nakonec sem si říkala proč bys mluvil o plemeni koně
řekni mi prosimtě jak můžu vědět když ani nemyslim?
1. listopadu 2008 v 20:02
Firefox
c = co (napr. cjt= co je to) t = to, ty (napr. tj= to je, tses = ty ses) v tomto pripade je to "ty". vs= vis (dyt nvm= nevim, nvs= nevis, taze vm= vim a vs = vis) taze "co ty vis?"
1. listopadu 2008 v 19:56
oslík
Co je to proboha ct vs???
1. listopadu 2008 v 19:55
Firefox
kapu a nerikam blbosti. ja teda takovyho cloveka neznam (krom tebe samozrejme) ae mozna existuje ct vs?
1. listopadu 2008 v 19:50
oslík
Ale ona to myslela tak že si něco myslim ale neřeknu ti to...pokud nechápeš,prostě to chtěla zamluvit. Já vim, nechápeš...říkáš blbosti...neexistuje člověk co (si) nemyslí
Firefox
vyroby...
žehlička
ja nemyslela jako ze nemysli ale jakoze nechci abys vedel co si mysli(ted myslim urcitou vec)
1. listopadu 2008 v 19:49
Firefox
to je jen porucha vyraby, ze oslik mysli..
1. listopadu 2008 v 19:48
Firefox
nvm, sem se ptal, co si myyslis a zhl odpovedela, ze nic. krom toho od doby co sme se na tv nore potkalis me uz hodnekrat presvedcila, ze (si) nemyslis...
oslík
Coo? Já nevim...
žehlička
proc myslis osliku
1. listopadu 2008 v 19:46
oslík
Proč myslíš že nemyslim (si)?
oslík
Mě je docela jedno kdo to je
Firefox
nemyslis (si)
1. listopadu 2008 v 19:45
Firefox
nja nvm, kci respektovat anonymitu. esli treba Metrakul povolil, aby s to tu naznacilo tak v pohode, ae cegi kce ocividne zustat anonymni, taze to budu respektovat, proto vam to nereknu. ae dyz se zeptate nekoho, kdo to nerespektuje, tak vam to trba rekne (za
ja samozrejme taky...), ja si to taky napisu, ae budu se ucit jen o prestavce... nvm, esli to odevzdam
1. listopadu 2008 v 19:44
oslík
Co si myslim? Hodně si toho myslim..
1. listopadu 2008 v 19:43
žehlička
jo diky a co si myslis?
1. listopadu 2008 v 19:42
oslík
žehli: máš to tam
už ses nemohla dočkat, co?
Já nevim kdo je čegi ale něco si myslim a Em si to myslí stejně takže je dost možný že si to myslíme správně.
1. listopadu 2008 v 19:41
žehlička
no ja sem tu jednu hodinu na ten zacatek fr. revoluce nebyla a jeste to furt nemam dopsany a v pondeli pisu opravku...