Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
31. října 2008 v 13:40
Firefox
meli sme si 4. lav upr. (budu pouzivat zkratku 4s) lepe hajit. uz ja si tam sedla eliska zacalo pronikani vlivu holek do 4s...
31. října 2008 v 13:40
žehlička
firefox: ale znelo to tak protoze si nerek dominiku ale jenom dianu... no to neres
31. října 2008 v 13:39
Firefox
holky mi nevadi, ae dyz se kouknes na ty mapy kluku a holekv prime a sekunde, tak v okoli teziste neni zadna holka (ff a ff tvorily vyjimku, ktera nikomu nevyhovovala, ani nam, ani jim)
31. října 2008 v 13:38
Em
Diana je v pohodě a dominika taky, ale tim že si tam sedli, tak to celý posunuli dopředu...
31. října 2008 v 13:37
Firefox
nja nerikam, ze mi vadi vic nez jina holka.
ja rikam, ze mi vadi... ja ci, aby na tom miste sedel kluk...
31. října 2008 v 13:35
žehlička
ja nevim proc by vam mela diana mela vadit vic nez naka jina holka...
31. října 2008 v 13:33
Firefox
na miste, kde lone sedel marek a kam sem bezne vyvyjel komunikacni aktivitu ted sedi boss, coz mi je hodne neprijemne...
31. října 2008 v 13:32
Firefox
teziste naseho uzemi (rozlozeni lavic kluku) lezi uz od prmy priblizne na stejnem miste. v prime to bylo mezi potihcpdem a himbajsem, v sekunde a ted mezi mnou a himbajsem. ne ze nam vadite, ae teziste teto oblasti by melo byt oblkiceno kluky. kdyz v sekunde byly ff a ff presazeny dozadu, tak byly uplne izolovany od holek a to, ze tam sedely nebylo prijemne ani pro ne, protoze byly jak sem rek izolovany, ani pro kluky kolem teziste, protoze sme je tam nekteli, ani pro Metrakula, protoze byl od teziste vzdalen
31. října 2008 v 13:26
žehlička
a proc te to nastvalo dyt tobe to muzr byt jedno ne?
31. října 2008 v 13:26
žehlička
no ja nevim prave proto ze sedis tak daleko tak by te to nemelo zajimat.... jakyho tezisze myslis??? my holky vam tam snad vadime nebo co???
31. října 2008 v 13:25
Em
přesně... mě pěkně naštvalo, že si tam sedli... jako ne že bych chtěla aby tam seděli kluci, ale nevim jako k čemu jim to je že tam seděj, dy´t si mohli sednout někam jako minule, ne?
31. října 2008 v 13:22
Firefox
proc byk jako nemoh? ae jt ode me dcl daleko, taze me to nezajima. hlavne je mi neprijene, ze ve 4. lav uprosdred sedi holky. tahle lavice byla dycky klucici a je blbi, ze ste tak blizko naseho teziste. je sice dobry, ze u okna sou jen kluci, ae dal byk prednost sekundanskemu reseni, teda ze u katedry by sedeli holky (1. potencialne i 2. lav) zatimco kluci by dostali stred tridy (tedy 4 lav uprostred)
31. října 2008 v 13:17
žehlička
no jeste abys mel...
31. října 2008 v 13:14
Firefox
no pcl, me jt teda fak 1, ja jen nekapu, proc to delate, ae je to vase vec, ja na usporadani lavic v teto oblast (1.az 3. lav. uprostred) nemam zadny zajem...
31. října 2008 v 13:11
žehlička
no tak uz to snad nebudem resit ne?
31. října 2008 v 13:03
žehlička
no ja vim dyt to byl priklad...
31. října 2008 v 12:51
Firefox
neber t jako kritiku, ae jako doporuceni a radu.. krom toho mate spatne misto. pro me je moje misto maximalne vyhovujici..
31. října 2008 v 12:48
žehlička
o tak hele kdyby ses chtel s nama presadit ty tak bych to neudelala i kdyz sem hodna... A me by to nevadilo jenom je mi lito ze tam nebudou em a eliska...
31. října 2008 v 12:45
Firefox
uz ses nakazila... no tal zvaz pro a proti: kde se sedi lip, spolecnost v okoli 2./3. lavice atd., udelej z toho zaver a na zaklade toho se zakovej, nemuzes sva rozhodnuti zakladat na pranik jinyk, protoze ses "hodna"
31. října 2008 v 12:41
žehlička
teda chci