Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
21. října 2008 v 18:01
Firefox
uz davno se mnou nemluvis v uz davno tu nejsi?
21. října 2008 v 17:52
Anonymní Anonym©
už dávno
21. října 2008 v 17:40
Firefox
to tu nikdo nejste v se mnou nemluvite??
21. října 2008 v 17:17
Firefox
ave sem tu, kdy si himbajs zacal s courami? s toho clanku sem to slysel cca poprve
21. října 2008 v 16:49
Anonymní Anonym©
oslík, Em, a další co máte nelegální kopii mého článku: nerozšiřujte ji dál!! nebo: SPAM!!! (e-mail, ICQ, Jabber, Skype, AIM, Gadu-Gadu, Bonjour, GroupWise, Google talk, IRC, MSN, MySpace IM, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, XPPP, Yahoo atd...)
21. října 2008 v 16:41
potihcpd
Mimochodem, ty sis začal s courama...sice to trochu přibarvené je, to musím uznat, ale jako reportér by sis měl dávat bacha...
21. října 2008 v 16:41
potihcpd
Nebojte...článek je v bezpečí u mě...už je i na CD a je uložen v trezoru v Bílém domě...
21. října 2008 v 16:22
Anonymní Anonym©
ADWERE_54f4y43_trojanh.exe adwere?! snad: Adware
Adware (advertising-supported software) je označení pro produkty znepříjemňující práci s nějakou aplikací reklamou. Ty mohou mít různou úroveň agresivity - od běžných bannerů až po neustále vyskakující pop-up okna nebo ikony v oznamovací oblasti. Další nepříjemnou věcí je např. změna domovské stránky v Windows Internet Exploreru, aniž by o to uživatel měl zájem.
Většinou ale nejsou přímo nebezpečné jako spyware a jsou spojeny s nějakým programem, který je freeware. To se dělá z důvodu toho, že díky těmto reklamám mohou vývojáři financovat dál svůj program. Nebo když se jedné o placený produkt, může se díky těmto reklamám prodávat program se slevou. Nějaký adware je taky shareware, ale není to totéž. Rozdíl mezi adware a shareware je ten, že u adware je reklama podporovaná. Některé produkty nabízejí uživateli možnost odstranění reklam po zaplacení.
Spousta lidí si plete pojmy spyware a adware. Adware velmi často využívá výsledků, které dokázal vyprodukovat spyware,ale není na něm závislý. Adware se instaluje do počítače za souhlasu uživatele. Uživateli je při instalaci hlášeno, že program obsahuje malware a sám má možnost se rozhodnout jestli s tím souhlasí a bude dál pokračovat v instalaci, nebo ne. To je díky licenčnímu ujednání “EULA“ (End User License Agreement). Naproti tomu spyware se instaluje do počítače bez vědomí a souhlasu uživatele. Někdy program, který je použit jako reklamní podpora, je spyware - tedy adware instaluje spyware, často se zastíráním detailů činnosti tohoto spyware.
Programy obsahující Adware na rozdíl od spyware neshromažďují tajně informace a neodesílají je přes internet bez souhlasu uživatele.
Existuje velké množství programů, které pomáhají uživatelům vyhledávat a odstraňovat Adaware programy, případně je zachovat, ale zamezit zobrazování reklamy v nich.
21. října 2008 v 16:20
Em
oslík: pošli mi to!
21. října 2008 v 16:15
Anonymní Anonym©
Formát disků by se mi právě hodil! Ale udělám to pomocí něčeho jiného.
21. října 2008 v 16:14
Himbajs
Vážně nikdo nechcete zkusit štěstí v náboru?
21. října 2008 v 16:06
Himbajs
Smaž si to, nebo ti na IP pošlu adwere_54f4y43_trojanh.exe a smaže se ti to spolu se všema diskama...
21. října 2008 v 16:04
Anonymní Anonym©
já to tam nedal, to potihcpd
21. října 2008 v 16:03
oslík
ještě sem si to stihla skopírovat..neříkám že mě baví někoho otravovat ale může se to hodit
21. října 2008 v 16:02
Himbajs
Ten článek je nbejvětší urážky na mě v mym životě! Zejtra nebo spíš už dneska zhyneš přebídnou smrtí, lotře zvyjevený!
21. října 2008 v 15:59
Himbajs
Anonyme, ty idiote!!!!!
Copak nevíš, že to není pravda!?
Hned to jsu smazat!
21. října 2008 v 15:28
oslík
anonym: no proti se úplně říct nedá, spíš mi to příjde takový trapný
. Ale je to tvoje věc no
21. října 2008 v 15:22
Anonymní Anonym©
osel: Něco proti mému článku??,