Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
	Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel? 
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012

11. října 2008 v 21:09
	oslík 
	Sto let nebudu chodit do školy..a třeba tě pak už nikdy neuvidim 

11. října 2008 v 21:08
	Himbajs 
	Tyjo, tady je zase večer lidí...

11. října 2008 v 21:08
	žehlička 
	ach jo.....
ale snad by te to po sto letech mohlo prestat bavit.

11. října 2008 v 21:07
	oslík 
	Tak bych to četla celý od znova. Klidně věčně 

11. října 2008 v 21:05
	žehlička 

tak to by mi fakt nedoslo, kdybys mi to takle nevysvetlila. 
 jo a necetla bys to vecne takze bys me nakonec musela poslouchat

11. října 2008 v 21:03
	oslík 
	No jo, jenže to neni žádná výhrůžka. Když mám Darrena, je mi jedno jestli se na mě na*ereš, protože si můžu číst a nemusim tě poslouchat 

. Ten smajlík znamená že máš tyrkysový oči a vždycky ti jedno vyleze a pak to druhý.

11. října 2008 v 21:01
	žehlička 
	no to doufam nebo se na tebe na*eru 

sice nevim co ten smajlik znamena ale to je jedno...

11. října 2008 v 20:58
	oslík 
	To je 9. díl..ale neboj do pondělí to budu mít přečtený..snad (vim co tě děsí)

11. října 2008 v 20:57
	žehlička 
	A to je jakej dil?

11. října 2008 v 20:41
	oslík 
	Ahoj vy ste normální cvoci! Jak ste toho mohli napsat tolik? Už se vám někdy stalo, že jste za jeden den stihli vykydat, podestlat, asi 4 krát zamíst, zajezdit si, ztratit jezdeckou přilbu, 2krát ztratit a zase najít klíče, odvést do výběhu 7 koní?
Normálně, normálně nejnormálnějš, to my nebudete věřit, protože víte co? Víte? Co? Já mám Darrena Zabijáci úsvitu!!!!! 

11. října 2008 v 19:57
	Firefox 
	j, tj nerikam ze byly spatne dycky, vetsinou byly dobre

11. října 2008 v 16:22
	Em 
	to je jedno, ale nic to nemění na tom že byly jenom jednou, jinak se většinou ty články daly číst.

11. října 2008 v 14:41
	Firefox 
	nebyly na zacatku, byly v kvetnu, tv nora zacala na prelomu brezna a dubna po lyzaku

11. října 2008 v 14:20
	Em 
	zmutovaný žáby byly jedny na začátku. Třeba M.M a klášter byl taky vymyšlenej a dobrej...

11. října 2008 v 14:08
	Firefox 
	j, tj pravda, ae zase na druhou stranu ty clanky typu zmutovane zaby byly dcl nekvalitni, taky j to mozna tim, ze se az tolik toho nedeje. Treba na minuly tv nore tam byla o mm cela rubrika, zde o nem byl snad jen clanek o grupi. O drogach uz taky nepisou, a zas kazdy den se ve skole nic vyznamneho nestane

11. října 2008 v 13:52
	Em 

11. října 2008 v 12:09
	Em 
	jo tak...

11. října 2008 v 11:39
	Firefox 
	No ja si obcas pustim Katusu, Odu na radost, nebo nakou pisnicku, co se zrovna ucime na kytare, ae jako zadny oblibeny hudebni styl nemam

11. října 2008 v 10:51
	Em 
	ty posloucháš metal?to jsem vůbec nevěděla... A nejlepší kapela je prostě beatles. nebo jsou dobrý Kaiser cheefs. A z českejch kapel vypsaná fixa. A proč neposloucháš? když se ti líbí nějaká písnička a třeba nemáš mp3, tak je spousta programů kde si to můžeš pouštět, v nejhorším existuje youtube...

11. října 2008 v 10:12
	žehlička 
	Ja taky posloucham hudbu, ale poslouchat to 3 hod. je trochu nuda a tak sem byla tady...