Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. října 2008 v 16:35
Firefox
nn celou presazeni byli az v lednu, predtim sedela za krystinou a veronikou
9. října 2008 v 16:19
potihcpd
Hmmm...
9. října 2008 v 16:13
Em
tak už toho nechte... A lukáš je zvláštní, ale te'd nedávno se mi stalo, že mi něco vykládala a když jsem to chvíli vnímala tak se s nim dalo normálně bavit. No, skoro normálně. A prudit lukáše je sranda, ale jenom s mírou, dokud ho to štve jenom trošku. Ale jinak je v pohodě a je s nim sranda :) btw, oslík za nim seděla celou sekundu :D
8. října 2008 v 21:24
Firefox
treba je osel tak scvokla proto, ze posloucha jehomonology
8. října 2008 v 21:22
Firefox
no osel me ovinila, ze sem divney, dyz snesau pohled na krev, divna, ze? Ja proti Lukasovy nemam nic ani ted, respektive mel sem stale. Uz v Prime sem si uvedomoval, ze je "zvlastni", ae nikdy sem ho za to neprudil a myslim, ze ani nak neprudim
8. října 2008 v 21:17
potihcpd
S tím se netrap...chemii nechápe spousta lidí když jí vysvětluje paní profesorka Slintavka...
oslík: Tak co teda potom hádání je?
a ty jeho monology jsou furt o stejný věci...ja bych je chápal, ale poslouchat je je hrozná nuda a člověk by se z něj zcvokl...copak tys někdy zkoušela sedět třeba týden před ním? Je to s ním fakt hrozný...a to říká i Firefox, který nikdy proti Lukášovi nic neměl...
Jo a co na něm bylo divnýho?
8. října 2008 v 21:02
emily
A s nechápáním chemie... ehm... až dneska jsem zjistila jak zjistim kolik má jakej prvek elektronů ve valenční sféře, takže...
8. října 2008 v 21:01
emily
oslík: fakt ne???
8. října 2008 v 20:36
oslík
a potihcpd: tohle ještě neni hádání
8. října 2008 v 20:12
oslík
A NAVÍC já jsem neřekla že chápe víc věcí než ostatní, řekla jsem že zase chápe některý věci co nechápeš ty! Už mě děsně štveš
8. října 2008 v 20:03
oslík
hmm
. Kdybys ho někdy poslouchal, možná bys to pochopil.
8. října 2008 v 19:37
Firefox
ty bys to taky nepochopila. A cos myslela temi s tim lukasem? ty jeho monology nijak nedokazuji, ze chape vic veci nez ostatni.
8. října 2008 v 19:26
oslík
Jo a k tomu článku..docela dobrý ale divný
8. října 2008 v 19:23
oslík
Cože? Já nejsem lukášovsky nechápavá..a vůbec, třeba lukáš chápe některý věci co třeba nechápete vy..pokud ste někdy slyšeli jak si furt pro sebe něco mele o hodině...je toho fakt dost. A pak už úplně vim, kdo je tady nechápavej když ani nepochopí zkratku HCl i když to může vypadat jako i, stejně je to uplně jasný.
8. října 2008 v 19:04
potihcpd
diky
8. října 2008 v 18:24
Firefox
no tak konkretne grupi ma jen 1 vyznam
. 2 vyznamy ma treba napoveda, nebo nektere hlasky profesoru: (prijd za mnou do kabinetu nebo se prihlas na ustni zkouseni; vy to delejte v lavicich, my to budeme delat tady u tabule, atd..) a samozrejme zkumavka
8. října 2008 v 17:49
E.M.I.L
tak jsem si přečetla novej článek- super, ale mam 2 výhrady.
a) je to hrozně zamotaný, vyznala jsem se v tom až na 2. přečtení
b) proč musí mít všechno dva významy!!!! já si myslela že grupí je něco jako jupí, a teď tohle...:D
c) to už neni výhrada- je to fakt propracovaný a je to sranda
8. října 2008 v 17:34
potihcpd
Firefox: Nvm co mám za krev, ale 0+ určitě ne, to je fakt...ale neprosazuj tu furt svoji krev, že je nejlepší...zase tak špatná mi nepřišla, ale přišlo mi divný pít svojí vlastní krev a proto jsem chuť asi moc nevnímal...články mažeme!
8. října 2008 v 15:26
Firefox
hm, tobe snad tvoje krev nechutna?
8. října 2008 v 09:34
čegi
já taky nevim kdojsi no a??