25. října 2010 v 21:06
to neni pravda

. No prostě, velký koně choděj do výběhu na pole, ale 2 choděj na dvůr, protože jsou mladý. Na dvoře se zapíná elektřina v takový budce. My jsme tam ty koně odvedli a já jsem šla do stáje a oni tam ještě něco dělali s páskou, fakt nevim co. Ale podstatný na tom je, že jsem nevěděla, že zapínaj proud. Asi po hodině jeden ten kůň začal šílet a tak na nás trenérka řvala ať je rychle dáme domů. No a když na mě někdo řve, tak to neni dobrý, takže mě ani nenapadlo to vypnout. Kdybych si na to sáhla, tak by to bylo v pohodě, ale já obvykle nemám potřebu sahat na pásku, i když si myslim že tam neni proud, tak to otvírám jenom tim plastovym. Dali jsme je domu, vůbec nic mě nenapadlo a najednou večer, těsně před odchodem mi bleskne hlavou: páska. Tak říkám mojemu mozku: co zas blbneš, jaká páska?! a pak mi zničeho nic došlo, že ten proud taky mohl bejt zapnutej, jenže už jsem musela jít tak jsem řekla jedný holce ať se tam jde tajně podívat a samozřejmě že to bylo zapnutý

a kdyby mě to najednou úplně náhodně nenapadlo, tak by to bylo zapnutý do zejtra, ještě by ten kdo by zavíral výběh jednu dostal a mě by za to asi zabili

fakt hustý