. Jo, to jo
protože jsem fakt hrozná, bojim se úplně normálních lidí. Ale nejvíc se večer bojim usmívajících se lidí, to je nejděsivější.
jen chudák medvědice je skoro bezhlavý nick, ale tak tu jsem měla u sebe asi 5 let.
...
..měly by ses vyzbrojit 

ne, prostě jsme jeli s šejnou, ronaldem, Em a ještě jsme tam potkali Em kamaráda. No a v tom metru byli takový dva divný chlápci
a furt se na nás dívali a já jsem se jich bála. A pak odešla šejna a ronald, tak to jsem se bála čtyřnásobně
a ten Em kamarád jel až na háje, tak jsme to vymysleli tak, že je budem sledovat, a když budou vystupovat na roztylech, tak pujdem s Em, aby tam nešla sama, a když ne, tak pojedem dál
no naštěstí nevystoupili a ještě na chodově jsme šli do jinýho metra abych nemusela vystupovat až tam budou
to bylo fakt hrozný, ale kdyby tam ten kamarád nebyl tak se asi zbláznim.

....potkala si toho samýho kluka jako před tejdnem? 
; 
normálně, víte co se mi stalo za hroznou věc, když jsem jela včera domu? 

..elitní
..já mám valstě v posteli jen jednoho...ale samozřejmě se k němu musela nasáčkovat taky jeho manželka a taky...asi milenka 

oni jsou vlastně 2 elitní.
...
chudáček..vždyť nemohl dýchat..to se mu nedivím 
ale to je hrozně zajímavý, jak já ty plyšáky v noci škrtim. To je asi stejný jako když padám z koně, pustim otěže, ale bičík mi v ruce zůstane vždycky a nechápu jak se to mohlo stát 

. No já jsem furt nemohla spát, pak jsem vždycky usla a zdála se mi ňáká blbost o tanečních, a pak mi vypad z ruky plyšák, nebo spíš nevypad, jenom jsem už ho tak neškrtila
a děsně jsem se toho lekla, že mě to vzbudilo a úplně jsem nadskočila 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 890 849 |
| tento týden | 1 087 |
| dnes | 180 |