to ti věřím.. 

ae ete sem sk tomu nodhodlal

..tam bych chtěl být.. 
ale prej všichni ty kluci co jsou s nim v tom pokoji odešli
a dneska to bylo taky dobrý, ta sestra řekla: nechoďte tam všichni, rozdělte se na poloviny, buďte tam hodně potichu a nesedejte si na postel
tak tam jdem všichni, sednem si na postel a děsně řvem a ještě jeden kluk tam byl po narkóze a víš kdo je gabriel, ne? Prostě takovej ten divnej kluk španěl z jejich třídy no a oni stáli nad jeho postelí a povídali si španělsky a toho kluka to vzbudilo
no já bych si v tu chvíli asi myslela, že jsem se zbláznila.
dali to na max? 
. Ale bráchovo kamarádi jsou fakt skvělý
oni tam včera prej přišli, vytáhli elektrický kytary a začli mu tam hrát
to bych chtěla vidět.
to jí nemohli pujčit roušku? 

j, puvodni tema sou dycky repikiii

já jsem za nim dneska šla, mimochodem jsem tam potkala asi 20 000 jeho kamarádů ze třídy
teda vlastně bylo jich asi 7, ale to bylo jedině dobře, protože jsem nevěděla kudy se tam jde. No a když jsme tam přišli, tak tam byla mamka a babička a valíková. Tak jsem se pak mámy ptala, co tam dělala a ona že prej prostě přišla, protože měli dělat zas ňáký divadlo a všichni že jdou za ondřejem, tak ona šla taky
a prej tam prostě přišla a řekla že je nachlazená a omotala si kolem hlavy ten svůj příšernej šátek a nechala si koukat jen jedno oko
a máma se tomu děsně smála.
.....aha...a jak se do toho zapletla valíková?
. No on takovej prostě už je.
. No měl zánět slepýho střeva, jenže on samozřejmě dělal že je v pohodě a že ho nic nebolí a tak mu to prasklo.| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 765 613 |
| tento týden | 1 820 |
| dnes | 422 |