19. září 2010 v 20:25
joo, nedošlo ti to

skvělý
na lonži...to je hodně zjednodušeně takovej provaz
jo, já to vim
no tak dobře

. Jednoho hezkého dne prostě sedim na posteli a čtu si a najednou vedle sebe vidim housenku. Teda bylo to předevčírem. Tak si říkám, hele housenka a dám jí ven, ale stejně musim přemejšlet kde se tam vzala. Včera byl fakt housení večer. Asi v 8 našla moje máma na mojí židli další, úplně stejnou housenku

tak jí zase dám ven. Včera asi v 11, najdu zas stejnou housenku na okně, to už je mi to trochu divný, a pak najdu další na kytce. Tak si říkám, kde se všechny ty housenky berou. A pak! mi to došlo

asi před tejdnem jsem viděla okolo mejch fialek takový černý tečky tak jsem myslela že se vysypala hlína nebo co, ale neřešila jsem to, proč taky. Tak se tam podivám a vidim že teček je tam tak 6x víc. Aha, tak teď je to jasný. A fialky jsou celý sežraný, fakt super

. Normálně proti housenkám nic nemám, jenže jsem předtim četla jednu povídku, jak se ňáký ptáci zbláznili a normálně klofali lidi

a úplně je rozklovali, no já vim že housenky mě nemůžou rozklovat, ale stejně když jsem šla spát jsem se namáčkla úplně ke zdi a bála jsem se že se proti mě spiknou a přesně jsem věděla že se mi o nich bude zdát

a taky že jo, jenže to nebyly housenky, ale škvoři, což jsou snad jediný brouci který moc nemám ráda, jen jednou v životě jsem si vzala škvora na ruku a to jenom proto, že by ho jinak teta zabila. A ty škvoři byli úplně všude a bylo to děsně hnusný

pak jsem se vzbudila

to jsem byla děsně šťastná že se mi to jen zdálo a dneska jsem uklízela ty černý tečky a musela jsem ty kytky vyhodit a ještě jsem našla 2 housenky v posteli

no to už je fakt moc, jestli uvidim ještě jednu,tak se naštvu.